Intelli-BiPower Spezial AC/DC

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Intelli-BiPower Spezial AC/DC

OdgovorNapisal/-a ShAq^ » 26.01.2014, 18:19

Pozdravljeni!

Moj problem je sledeč..
Polnilec se ob priklopu na el.omrežje prižge in po 2 sekundah javi napako in sicer
"INPUT BATTERY VOLTAGE ERROR"
Prav tako če odklopim in priklopim kar na 12V aku,se pojavi enak problem..

preveril sem v notranjosti in ni vidnih znakov pregoretja ali kaj podobnega..
Ob zadnji polnitvi celic je delal popolno.

Ima kdo podobne izkušnje s tem ali na splošno ostalimi polnilci??

Ali se kar zgodi in neha delat?!?

polnilec..
Slika

link..
http://www.der-schweighofer.at/artikel/ ... r_spezial#

Vse informacije zelo dobrodošle!

Hvala

LP,Slaviša
Uporabniški avatar
ShAq^
----------------------------
----------------------------
 
Prispevkov: 382
Pridružen: 05.10.2003, 12:56
Kraj: Maribor

Re: Intelli-BiPower Spezial AC/DC

OdgovorNapisal/-a ShAq^ » 29.01.2014, 03:44

Nihče ?
Uporabniški avatar
ShAq^
----------------------------
----------------------------
 
Prispevkov: 382
Pridružen: 05.10.2003, 12:56
Kraj: Maribor

Re: Intelli-BiPower Spezial AC/DC

OdgovorNapisal/-a ShAq^ » 04.02.2014, 07:46

Kaj res nikomu še ni crknil polnilec?!


LP
Uporabniški avatar
ShAq^
----------------------------
----------------------------
 
Prispevkov: 382
Pridružen: 05.10.2003, 12:56
Kraj: Maribor

Re: Intelli-BiPower Spezial AC/DC

OdgovorNapisal/-a mihah » 04.02.2014, 09:36

Obstaja verjetnost, da sta v stik prišla izhod in vhod. Polnilnik je goden za servis/zamenjavo.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež
 
Prispevkov: 2706
Pridružen: 22.11.2002, 17:04
Kraj: Mengeš

Re: Intelli-BiPower Spezial AC/DC

OdgovorNapisal/-a ShAq^ » 06.02.2014, 10:55

Naceloma nemogoce,po navodilih sodec je napaka opisana kot: manj kot 10V ali vec kot 15V,
jas sem ga dal v prafaktore in izmeril in je napetost 12.4V,vec kot ugodno za polnilec.

ne vem..
verjetno bo treba novo kupit :D
Uporabniški avatar
ShAq^
----------------------------
----------------------------
 
Prispevkov: 382
Pridružen: 05.10.2003, 12:56
Kraj: Maribor


Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron