malifant napisal/-a:Kje pa izdelujejo te barakude !!!
-dirka kdo z njim bo avto omogoče videt na SP2006!!!
-je tudi tako kvaliteten kot lep!!!
Imam pa še eno vprašanje :
kolikšna razlika med c22alic27 proti pencam !!
- avto noben ne vozi! Ne na eu, ne na SP se še ni pojavil! Deli? So, samo cca. 3-18 mesecev valjda za čakat!
- cs22 za mrzlo ali hladnejše vreme ter delujejo zelo dobro tudi pri zelo vročem vremenu, samo je takrat obraba veliko večja.
- cs27 naj bi bile za bolj toplo vreme in za vroče vreme! Lani sem komaj prodal kakšen komplet cs27 ker so v vseh pogojih cs22 bile veliko bolje! sedaj cs27 sploh nimam več na zalogi! samo cs22! Razen za tiste ki želijo da jim gume bolj dolgo držijo! CS gume za resno tekmovanje so fuč že po eni kompletni dirki. Jaz sem vozil nov komplet v finalih in ta isti komplet na naslednji dirki v kvalifikacijah (če sem vedel da se bom uvrstil v A finale), potem pa sem jih probal že prodati po 40-60% cene, ker rezultatov (najboljših) več niso mogle dati!
- pene! nikoli jih nisem maral! so zelo dobre glede na ceno in obrabo! ko pa z njimi voziš pa nikoli ne vč iz ovinka v ovinek kako se bodo odvzvale! naekrat v kakšnem ovinku dobiš grip ali pa ga izgubiš! GRRR. Cem lansko celo sezono ko sem uporabljal pence (držijo tudi ko je proga bolj umazana, prašna) trdote 35 (Štorej zelo mehke!)
Lep dan