porblem mt2 g3.0

Vse o modelih z notranjim izgorevanjem ...

Moderator: MaNe

porblem mt2 g3.0

OdgovorNapisal/-a monster-x » 03.05.2010, 00:24

pred priplizno dvema letoma sem kupil novega mt2ja. Avto sem priblizno 2 meseca po nakupu vtekel in ga naslednjih nekaj mesecev vozil. Od takrat ga nisem nič vozil in pred priblizno 2-3 dnevi sem ga spet hotel vžgati. NIČ poizkusil sem vse pogledal filter, ga očistil naoljil, zamenjal in napolnil glow plug starter in se zmeraj nic. Nato grem vceraj kupiti novo svecko jo namestim in ga sprobam v ljubljani in deluje(nisem ga nič peljal samo dal gas ko je bil postavljen na stojalu). Grem na zapotok ig kjer ga hocem spet vzgati in se matram pol ure ampak noce vzgati. V ljubljani zamenjam novo svečko s staro in ga porbam vžgati in glejga ko vžge v prvo. Ga malo vozim in takoj ko zabremzam crkne. Probam veckrat=isti rezultat.

Bral sem nekje da po nekaj časa gorivo zgubi svojo vrednost in tako je avto težje vžgati ter zelo hitro ugasne. Je mogoce krivo 1.5 let staro gorivo?

PS: ko sem ga vtekel sem nastavitve navil kot je treba in takrat ni nic crkoval. Do zdaj sem jih pustil kot so bile pred letom.
monster-x
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 03.05.2010, 00:10
Kraj: ljubjana

Vrni se na Eksplozijski.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron