To so vzpodbudne besede
  To so vzpodbudne besede  Sem bil z modelom na Dobrenju med vikendom in smo ga tudi nastavljali, samo vseeno nisem najbolj zadovljen z nastavitvijo ker preveč dimi in to duši motor. Bom pa se probal tudi ta vikend oglasit če bo kdo seveda tam.
 Sem bil z modelom na Dobrenju med vikendom in smo ga tudi nastavljali, samo vseeno nisem najbolj zadovljen z nastavitvijo ker preveč dimi in to duši motor. Bom pa se probal tudi ta vikend oglasit če bo kdo seveda tam.Moderator: ShAq^
 To so vzpodbudne besede
  To so vzpodbudne besede  Sem bil z modelom na Dobrenju med vikendom in smo ga tudi nastavljali, samo vseeno nisem najbolj zadovljen z nastavitvijo ker preveč dimi in to duši motor. Bom pa se probal tudi ta vikend oglasit če bo kdo seveda tam.
 Sem bil z modelom na Dobrenju med vikendom in smo ga tudi nastavljali, samo vseeno nisem najbolj zadovljen z nastavitvijo ker preveč dimi in to duši motor. Bom pa se probal tudi ta vikend oglasit če bo kdo seveda tam. 

pepelnik napisal/-a:Katere pa so taksne znamke ki bi take obremenitve drzale oz kateri modeli so to

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov