Q-Shop: akcija v juniju in novosti

Novosti s področja avtomobilskega modelarstva, pravilniki ...

Moderator: JC Borcy

Q-Shop: akcija v juniju in novosti

OdgovorNapisal/-a Q-Shop » 05.06.2010, 11:31

V mesecu juniju, zaradi selitve podjetja na novo lokacijo, vam ponujamo 20% popusta na redne cene za vse modele avtomobilov, letal, helikopterjev, plovil, itd. Akcija velja za vse modele iz zaloge, ter samo ob osebnem prevzemu na lokaciji naše trgovine v Cerknici. V sklopu zgoraj omenjene akcije, vam ob nakupu modela ponujamo tudi dodatnih 12% popusta na redne cene za dodatno opremo (npr. gorivo, grelec svečke, akumulatorji, svečka,...).
Dodatek k obstoječi akciji, da še malo popestrimo stvari vam ponujamo za vse izdelke iz modelarske sekcije, ki jih NIMAMO NA ZALOGI, 5% popusta na spletne cene, za naročila in plačila po predračunu!

Do konca julija pričakujemo tudi posodobitev naše spletne trgovine in tedaj vam bomo lahko ponudili več kot 6.000 modelarskih izdelkov. Označena bo tudi dejanska zaloga posameznih artiklov in seveda najpomembnejše, cenovno bomo poskusili biti najkonkurenčnejši, tudi v primerjavi z avstrijskimi trgovinami. Če kje v EU zasledite nižjo ceno nam to sporočite in vam bomo poskušali ponuditi vsaj po tej ceni, če ne nižji ;). Naša ponudba bo vsebovala modele in predvidoma vse rezervne dele za iste, naslednjih blagovnih znamk; HPI, LRP, Mugen Seiki, Nosram, Thunder Tiger, Hobao, Futaba, Sanwa, Himoto, ASSO, Traxxas, Proline, OS Max, XCEED, Savox, Hitec itn...
Veliko tega je že zdaj v naši ponudbi in če ne najdete tistega kar vas zanima nam pošljite e-mail na info@cool-pc.org

Lep pozdrav,
Fran
Q-Shop
Q-Shop
Novinec
 
Prispevkov: 16
Pridružen: 29.05.2007, 17:49
Kraj: Cerknica

Vrni se na Novosti.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron