Obuditev društva POZVI VSEM MODELARJEM

Sestanki, klubska srečanja, treningi ......

Moderator: miha25

Obuditev društva POZVI VSEM MODELARJEM

OdgovorNapisal/-a miha25 » 01.12.2008, 04:45

Spoštovani modelarji...

Za nami je leto neaktivnosti, nezainteresiranosti in predvsem pomankanja časa. Društvo Topspeed, z sedežem na Kočni na Jesenicah Se lahko pohvali z lastnim offroad dirkališčem in vso potrebno infrastrukturo. Poleg ima še dirkališče na asfaltu pred o.š. Toneta Čufarja.

Za ispeljavo samih tekem je lastnik samostojnega merilnega sisteme firme AMB z transponderji. Ima lasten agregat za pridobivanje električne energije. Skratka vse potrebno za izpeljavo tekem.

V letu 2007 je organizirala 7 offroad tekem!!!! " Tekmovanja v elektro sceni in 1 tekmo za cestno kategorijo imenovano Rally. Od tega so bile 3 tekme ki so števe za državno prvenstvo zams.

ker menim da bi bilo škoda pustiti da bi vs trud odšel v pozabo, ker je praktično vse pripravljeno. Mankajo nam pa sveže moči pri vodenju kluba, za to vas vabimo v kolikor imate željo ustvarjati, graditi soustvarjati...

RAZPISUJEM SKUPŠČINO NA KATERI BOMO VOLILI NOVE ČLANE PREDSEDSTVA OZ PREDSEDNIKA. Novi predsednik in predsedstvo ima popolnoma svobodno izbiro o vodenju kluba.
Možnost za predsednika ima vsak, ki je pripravljen delati in je Slo državljan. V kolikor vas aktivnosti v društvu veselijo ste dobrodošli. Prosim pišite na mail Janez_medja@yahoo.com in poslali vam bomo statut društva.

Skupščina bo predvidoma 17.01.2009 z pričetkom ob 17.00 uri na Poljanah (sejna soba) Vsi zainteresirani boste dobili obvsetilo po novem letu 14 dni pred skupščino.

predsednik Janez Medja
p.s. Povej naprej!

objavljeno:
Msm forum
Modelarji.com (forum)
Jesenice on line (forum)
Članom, in bivšim članom
Janez MEDJA,
TOPSPEED racing team
041 723 824 po 13 uri
Janez_medja@yahoo.com
http://topspeed.si
miha25
Forumski veteran
 
Prispevkov: 723
Pridružen: 21.09.2004, 02:13
Kraj: nč več Jesenice, BOHINJ je moj domek!

Vrni se na TOPSPEED, Društvo gorenjskih avtomodelarjev - Obvestila

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron