abraham_ideja?

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

abraham_ideja?

OdgovorNapisal/-a nitro_alex » 05.11.2004, 12:41

Pozdravljeni!

Oče ma v kratkem zabavo za abrahama, in seveda sinu naroči da mora nardit vabila :( . No, če bi mel kdo kašno idejo, kako nej zgleda, kšn verz, ali kaj podobnega... Naj se kar izpove!

Vesel bom kakršne koli ideje!

LP, alex
Uporabniški avatar
nitro_alex
Član

Kraj: Velike Lasce

OdgovorNapisal/-a kiwi » 05.11.2004, 16:07

Hi!

Jaz sem delal pred 14 dni vabila za abrahama za mojo mati. Tako kot ti sem iskal vsepovsod po netu neke verze na to tematiko vendar brez kakega uspeha. No potem sem vseeno nasel nekje nekaj.

Nic nisem kompliciral. Na A4 list sem potem na vrhu napisal tiste verze, spodaj sem napisal vabilo in seveda pod tem ime in priimek (tisti ki praznuje). Vse skupaj sem tako razdelil, da je list prelozen na tretjine in pridejo verzi na zgornjo tretjino, povabilo z imenom in priimkom pa na srednjo tretjino. Spodnja tretjina je ostala prazna.

V knjigarni je mati nabavila take obarvane liste z vzorcem rjava-bez. Podobno kot nek marmor. Glede na to da je jesen je ravno prikladno.
Za text sem uporabil vordovo pisavo "CommercialScript BT" Barva texta je ostala kar crna. Na koncu vse skupaj prav lepo zgleda. Ce hoces ti lahko ko pridem domov poslikam in posljem sliko vabila.

Lp Bostjan
samo da leti !!!
Uporabniški avatar
kiwi
Naš človek :)

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a nitro_alex » 07.11.2004, 00:24

ok, kul! Ne ni treba slike, sm zašteku! :) Bom neki u tem smislu probu narest, dobra ideja!

Hvala
Uporabniški avatar
nitro_alex
Član

Kraj: Velike Lasce

Vrni se na Malo za sprostitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost