hira pošta???

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

hira pošta???

OdgovorNapisal/-a kokolo » 17.06.2005, 21:46

mene zelo zanima zakaj ima hitra pošta tako ime....
sicer mi je ena oseba neki poslala uceri po hitri posti pa do zdej se ni prislo...dobro vemo da ce posljemo po navadni posti danes bo jutri prejemnik ze to stvar meu v rokah.....
pa em zanima ce kdo ve kolk je rok hitre poste za dostavo...
ki drgac bojo mogli spremenit ime v "hitra" pošta...in modrega dirkača(bol drkača) za logotip.... :lol: :lol: :lol: :lol:
upam da bo do jutri to do mene prišlo ki mamo eno parkir plac tekmo....

LP
Gregor
kokolo

OdgovorNapisal/-a slonic » 17.06.2005, 23:51

Veš kako je s hitro pošto...veliko jih misli da če pošljejo paket po navadni pošti da je to hitra(vem ker delam na pošti)če bi ti res poslal po naši hitri pošti bi sigurno prišlo ker če pošlješ nekje do 11h pride isti dan samo cena je kar visoka.So pa tudi druge hitre pošte door to door,dhl...pri njih pa ne vem kolko je rok prenosa,pri door to door je en dan se mi zdi...zato ga vprašaj kako je poslal in po kateri pošti :shock: :D
Uporabniški avatar
slonic
Naš človek :)

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a kokolo » 17.06.2005, 23:57

mahh...
se bom ze jutri zmenu z voznikom...
useeno hvala......
kokolo

OdgovorNapisal/-a kokolo » 19.06.2005, 11:56

hmmm...
prisu sm do nekega zakjlučka.....
poslano je blo u setrtek....
danes je endelja....jz se vedno tega nimam.....
to pomeni da grejo use zahvale door to door-ju.....
upam da ga usaj jutri dobim model.....ki drgac bom precej razocaran.....
kokolo

OdgovorNapisal/-a slonic » 19.06.2005, 21:08

kaj je bilo poslano po door to door?
Uporabniški avatar
slonic

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a kokolo » 19.06.2005, 21:14

ja poslano je blo u cetrtek preko door to door...pa danes se ni paketa.....
ne meni ne unemu se ne javijo na telefon....
kokolo

OdgovorNapisal/-a Intruder » 19.06.2005, 23:03

Dečko.....kaj tvoj ata pa mama delata v nedeljo tudi al kaj!? Tudi door 2 door ne vozi 24/7. Ponavadi ti paket pripelje, ko ima več kot enega v tvojem okolišu. Počakaj na pon. pa če še ne bo potem pokliči!

Svašta! :roll:
Slope soaring is the way of life! (J.P.)
Uporabniški avatar
Intruder
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a kokolo » 19.06.2005, 23:31

ej cisto sm pozabu da je nedelja :oops: :oops: :oops:
ce se en motim se klicejo hitra posta in to zato tko so mi povedali ker majo rok dostave najvec 48 ur....
navadna posta gre malo hitreje po mojih izkusnjah...
kokolo

OdgovorNapisal/-a kokolo » 20.06.2005, 09:24

intruder....ki si reku da ne delajo 24/7......
sam ja posljejo paket iz cetrtka do sobote...
in ugotovljeno je blo da paketa ne najdejo.....
ce danes do 13.00 ga ne najdejo je ubistvu zgubljen.....
jurezak(posiljatelj) je tko jezen na use tam gor na door to door-ju...
ki jim je reku da je lomljivo pa napisau je...pa tip pred njim vrze paket u kombi!!!!!!!!!!!!!!!to je pa ze visek usega......
to je se ena izkusnja vec usaj zame zakaj ne posiljat prek door to door-ja
tko da usi na tem forumu premislite s kiro sluzbo posiljate...da nebi tudi vasi predragoceni modeli koncali kot izgubljeni.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
kokolo

OdgovorNapisal/-a kokolo » 20.06.2005, 14:16

paket se je nevem kako znajdu u MARIBORU
jutri ga dobim tko da je use reseno
kokolo

hitra pošta

OdgovorNapisal/-a rvpilot » 21.06.2005, 10:47

Ne vem če je tako hudo kot pišete ,jaz namreč polno pošiljam prek hitre pošte ene in druge vendar najbolj resni so ravno Door to Door in kar je najbolj bistveno je veliko manj premetavanja kot po navadni pošti.Če ne verjamete spremljajte zmečkanost raznih kuvert itd., ker navadna pošta velikokrat preloži te pakete in celo na pošti ne ravnajo s paketom lepo niti v tvoji prisotnosti. Sem bil priča takim dogotkom.
Seveda je tu še vprašanje kako se dogovorite z naslovnikom in kako vso stvar napišete, ker kot gledam zgornjo slovenščino bi moral še malo BOG pomagati da pride na pravi naslov.
FRANC

Večja kot je masa, tem večja je gravitacija...
Uporabniški avatar
rvpilot
Član

Kraj: Vrhpolje pri Vipavi

hitra pošta

OdgovorNapisal/-a rvpilot » 13.01.2006, 14:38

LP
Popravljam moje navedbe v zgornjem postu in sicer da se hitre pošte Door to Door IZOGIBAJTE in jo ne koristite.
Namreš pred nekaj meseci so uvedli novo kasiranje poštnine in sicer da pošjlke poslane od fizičnih do fizičnih oseb zaračunajo od odkupnine po
DESET procentov od zneska odkupnine in potem še 600 tolarjev za dostavo denarja.V praksi , ki sem jo jaz imel prav te dni je bila poštnina ki sem jo poslal določeni osebi kar 6000 sit zato , ker je bila odk. 60.000 sit.Seveda sem poklical to službo za hitro pobiranje denarja in je moja trditev preverjena.Namreč ostali poberejeo po 2% od zneska( do sedaj )tako da se opravičujem , če je kdo nasankal zaradi mojega hvaljenja te pošte ,ker sem bil do sedaj res zelo zadovoljen z njimi .V prihodnje se bom tudi prepričal preden bom poslal , kakor sem se hotel tudi sedaj a glej zlomka stran imajo v izdelavi ravno toliko časa kot so uvedli to spremebo.
FRANC

Večja kot je masa, tem večja je gravitacija...
Uporabniški avatar
rvpilot
Član

Kraj: Vrhpolje pri Vipavi

OdgovorNapisal/-a bc » 13.01.2006, 16:08

Zivjo

Jaz tudi veliko posiljam preko hitre poste in to preko Poste slovenija, saj imam najblizje in tudi dostava je zelo hitra, saj ce posto odneses do 9 ali 10 ure (ne vem ravno tocno), imas posto ze naslednji dan pri sebi doma.

Hitre poste so res zelo drage, ampak na Posti Sloveniji se mi zdi da zaracunajo postnino po tezi izdelka, ki ga poslijas, ampak vecji problem je to da se neda pogledati v kuverto ali posliljko, kaj je sploh poslal, zato sem imel pred kratkim slabo izkusnjo da mi je nekdo poslal kar neko tretjo zadevo in tudi ta ni bila nic uporabna zato se raje tega izogibajte in se prej mocno prepricajte ali grete na to moznost, saj bom jaz od sedaj bolj previden pri takem kupcevanju :D

To je samo moj nasvet in moje mnenje glede hitre poste :!: :!: :!:

LP
LP Miha
Uporabniški avatar
bc
Član

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Domen Žvegler » 14.01.2006, 01:03

bc napisal/-a:Zivjo

Jaz tudi veliko posiljam preko hitre poste in to preko Poste slovenija, saj imam najblizje in tudi dostava je zelo hitra, saj ce posto odneses do 9 ali 10 ure (ne vem ravno tocno), imas posto ze naslednji dan pri sebi doma.

LP

Zakaj bi pa pošiljal sam sebi ?!? :lol:

Drugače pa tudi če ne pošlješ preko hitre pošte je pošta pri naslovniku že drugi dan.
Unlimited-RC Team
Uporabniški avatar
Domen Žvegler

Kraj: Maribor - Ruše

OdgovorNapisal/-a Tadejchek » 14.01.2006, 01:31

Naj bi bila, ravno prejšni teden sem imel primer, ko sem poslal paket iz MB v Griže (okolica Velenja).
Paket sem poslal v petek prispelo je pa komaj danes torej 1teden...do sedaj ni bilo problemov je praktično vsak dobil že naslednji delovnik ali celo enak dan če si poslal do 9:00 zjutraj.
Povrh vsega sem tokrat dal celo paket pod lomljivo ter vse ostale šiki-miki opcije... :roll:
Pač se zgodi da imajo lapsus :lol:
Uporabniški avatar
Tadejchek
----------------------------
----------------------------

Kraj: Maribor

Vrni se na Malo za sprostitev

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov