Microsoft Origami Project

Pogovori o vsem mogočem izven modelarstva ...

Moderator: nitro-s

OdgovorNapisal/-a fantasy » 12.03.2006, 21:05

Spet en izdelek, ki je plod manipulacije s potrošniško družbo, ki MORA KUPITI vse kar pride novega na trg!

Coca Cola se je najprej poslužila fore, da je ta zdravilna, da te poživi, kasneje se je pa počasi prelevila (ko ta fora ni več povečevala kupovanja) v reklamne prijeme ki so nekako prikazovali koka kolo kot način življenja, kako je lepo biti žejen, na sončni plaži, med lepimi bejbami...kjer so vsi tako Cool in mladi in lepi in srečni in brezskrbni...

No, dandanes, pa je že dovolj, da se pojavi nova elektronska igračka, ki jo jiti ne potrebujemo zares, a kaj ko si tako Cool, ko je ta naprava tako Cool in jo na vsak način moramo imeti...ker je naj naj naj...a isti kupec, se bo cinično smejal tej napravi morda že čez eno, dve leti....češ kak klump je to, ko pa sedaj obstajajo (torej čez dve leti) 100 x močnejše naprave.

Mislim, ej!!! :shock: Potrošniška družba!!! Ki je iz prebrisanega mozoljavega mulca naredila najbogatejšega človeka na svetu. Manipulira z nami vsemi in mi mu še vedno polnimo mošnjiček! BUDALE!!! :shock:

F.C.
Uporabniški avatar
fantasy
Član

OdgovorNapisal/-a ELO » 12.03.2006, 23:26

fantasy napisal/-a:BUDALE!!!

še bolje:
Slika
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 15.03.2006, 23:48

Lepe ovčke. 8)

Kdaj se spet me štiri vidimo. :?:
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4