Moderator: nitro-s
rokec napisal/-a:Ja samo R32 je kao najtezji golf. Samo so fantje pozabl da pa je BMW130i cisto navaden bmw (dodan samo M optik paket). Kako bi pa pol pokazal test ce bi pri BMW-ju naredili BMW M1(kao najtezji BMW serije 1).
LP Rok
RokyLuk napisal/-a:rokec napisal/-a:Ja samo R32 je kao najtezji golf. Samo so fantje pozabl da pa je BMW130i cisto navaden bmw (dodan samo M optik paket). Kako bi pa pol pokazal test ce bi pri BMW-ju naredili BMW M1(kao najtezji BMW serije 1).
LP Rok
Mislm da glede nato da je BMW serija 1 in da ima 265KM ni čist navaden BMW!
Si se sploh že kdaj peljal z kakšnim tako močnim avtom?
LP
Anzo napisal/-a:Toda res je BMW 130i je "navaden" BMW brez predelav (ne tako kot golf).Po mojih podatkih ima 130i 270KM.
RokyLuk napisal/-a:Edino kar me moti pri teh novih športnih avtomobilih je to da so vsi previsoki.V moji Hondi sediš dejansko na tleh in tak občutek mi je še za eno stopnjo boljši
LP
TomyBoy napisal/-a:Gre za test med dvema avtomobiloma, ki sta v serijski ponudbi, imasta podobno prostornino motorjev (VW 3189 in BMW 2996 ccm) in število konjev(VW 250, BMW 265).
Čur napisal/-a:RokyLuk napisal/-a:Edino kar me moti pri teh novih športnih avtomobilih je to da so vsi previsoki.V moji Hondi sediš dejansko na tleh in tak občutek mi je še za eno stopnjo boljši
LP
Nizko sedenje je pa res idealno za semaforske dirkače, postavneže in lastnike nabildanih avtomobilov s širokimi pragi in preširokimi gumami ter otroškim srcem.
Ubogi vozniki rallya, saj morajo sedeti čisto pod stropom. Le zakaj?
ELO napisal/-a:ampak, tomek, ne sekiraj se, čez legendo od kolksvagnovega gti-ja ga ni! shelby? cobra? delta hf inetgrale? renault 5 alpine?? mah kje pa, GTI!!!!!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov