Moderator: nitro-s
tornado napisal/-a:Igre se ponavadi igrajo otroci.
In sedaj se boste ''dedci'' 25+ razpisali kako igrate igrice?
Da dol padeš.
Ko se po dveh urah ,,nabijanja'' video igric naveličaš, postaviš na mizo modelček in še dodatni dve uri uživaš v svoji mojstrovinah.![]()
Potem pa vprašaj ženo, kaj si misli o modelarstvu in modelarjih.
ŠKALEC napisal/-a:Kakšne igre ponavadi igrate na , recimo konzolah XBox in PS2 ?
ŠKALEC napisal/-a:@Anzo :
Na PS2-ju igraš najnovejšo GT4 ?
Nemogoče !!
TheEdge napisal/-a:špila kdo Call Of Duty preko neta? če je kdo za, se zmanmo, pa se udarimo kdaj!?
lp
TomyBoy napisal/-a:tornado napisal/-a:Igre se ponavadi igrajo otroci.
In sedaj se boste ''dedci'' 25+ razpisali kako igrate igrice?
Da dol padeš.
Ko se po dveh urah ,,nabijanja'' video igric naveličaš, postaviš na mizo modelček in še dodatni dve uri uživaš v svoji mojstrovinah.![]()
Potem pa vprašaj ženo, kaj si misli o modelarstvu in modelarjih.
Tokrat tornado si me malo razočaral.![]()
Kot prvo jaz bom igrel igral dokler bom živ. Konzolaška scena, gledano globalno, je močnejša kot filmska industrija tako da, nimam tu kaj dodati.
Lahko nevedem samo primer, da so igro Halo 2 za XBOX, v prvih 24 urah prodali za 125 miljonov $, To so cifre, ki jih določene industrije lahko samo sanjajo, posebaj filmska se lahko skrije.
http://www.gamershell.com/news/18484.html
Kot druga, pa je nekaterim to tudi vir zasluška in izobraževanja, s tem mislim na samo opisovanje in ocenjevanje iger. Konkretno, mislim na mojega brata, ki se bo letos v Los Angles-u, z revijo JOKER udeležil največjega igračkarskega sejma na svetu.
Napisal si tole malce ponižujoče, ampak ni blema, razumem...
Kar se tiče iger, ne bom pisal katere igram, ker je brez veze. Igram vse kar je dobro. Naslednja bo sigurno GT4, ki izide v Evropi, 9 marca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov