zone alarm pro....avast(neka pro verzija tudi)....in še in še...
zone alarm mi je full ugotovu kdo udira v računalnik in jim to prepreču(povprečno 17 udorov na dan)
avast pa še kr dobro išče viruse pa še sam se updata.....
Ej Parky....vidim da uporabljaš KAV....dej mi prosm povej kako se obnese....ker eni ga hvaljo drugi ga pluvajo(pravjo de zelo bremza mašine---->je to res?)
Kaj to maš legalno verzijo al ne?
Vodafone McLaren Mercedes ____________________ Modelarji vseh dežel...združite se!
grkman napisal/-a:Jaz imam 1,9Ghz in 256 rama pa Norton Internet Security 2005 in moram na začetku ko ga prižgem počakat kakšne 3-4 minute da lahko delam dalje.
lp
Toliko moras cakati ali kaj!!Jaz imam NOD32,pa mi dela bp,ko prizgem,lahko zacnem delati po 20 sekundah!
nod 32 ali bitdefender , to sta 2 izmed dbest AVjev v tem trenutku. Malo poglejte lestvico kateri programi takoj najdejo virus in kateri pri tem najmanj obremenjujejo pc.
grkman sam pomoje to ni fora v procesorju ali ramu.....
Zdej al maš sistem tolk okužen al pa je kej druzga....ker 3-4 minute---->IT`S TOO MUCH!!! Jst mam zdej NOD32, pa tud prej pr Pandi....ko sm zakurblou komp....po 20 sekundah je že priprvljen za delat....
Zdaj moram sprobat ta Kaspersky de vidm kako je s tem "ruskim sranjem"...
Vodafone McLaren Mercedes ____________________ Modelarji vseh dežel...združite se!
Računalnik je bil 2 tedna nazaj sformatiran in je vse na novo naloženo.Prej sem imel Sophos pa sem takoj lahko delal,samo Sophos so jajca ker ni nič našel!Ram in procesor bom pa itak menjal ker ima oče cel kup stvari iz službe.
grkman...samo kljub temu da je vse na novo naloženo mora biti s tvojim računalnikom nekaj hudo narobe....ali se tepe kaka programska oprema al pa je nekaj drugega....ali pa je nekaj narobe z Nortonom....ker 3-4 min čakanja....je dolgo za po*****t...
Me zanima če je tukaj še kak (zadovoljen) uporabnik Kasperskega....
Tole mislim da je zakon, program kjer je 5 antivirusnih združenih v enega, kasperski..... računalnik dela res full dobr pa vse viruse najde....tk da...