Napisal/-a ELO » 27.11.2005, 20:41
nekaj citatov (predvsem tistih, ki ne padajo v evforijo ko vidijo vw) še z avtomobilizem.com, kjer je isti avtor objavil isto temo:
Sh3bO je napisal:
Pa ne mislit, da je VW celoten posel sam opravil. Levji delež je dal zraven tudi tovornjak, ki je pomagal s speljevanjem...
podpis
vsak avto 4x4 bi lahko potegnu tovornjak- z ''močnim'' dizlom seveda
k mi je dejansko glupo brat to temo kako je vw terenc oh in sploh
sej je vw suv dobr ne rečem sam ni pa nč posebnega
lp
To, da bi vsak 4x4 terenc potegnu tovornjak ni res. Tale Touareg ma le samo mal več kot dve toni in zarad tega ne more potegnit s silo večjo od njegove teže množene s koeficientom lepenja. Poleg tega vsak, ki je že kdaj z avtom koga vleku, ve kakšne vlečne sposobnosti ma avto in te so precej majhne. Touareg ma verjetno mal krajšo prvo prestavo kot drugi avtomobili, verjetno reduktor in več začetnega navora, samo vseeno pomoje premalo, da bi sam od sebe premaknil tak tovornjak. Tko da je očitno tovornjaku le malenkost manjkalo, da bi se izkopal.
Tuareg ima navora, kakor prebližno 5-8 ljudi da potiska eno stvar. Tko da bi se lahko najdli mimojidoči in potisnili kamijon (z pomočjo pogona tovornjaka), še lazje pa bi bilo če bi imeli samo 2 konja Very Happy
in zopet moj komentar: se strinajm da je bila dobra reklama, kakorkoli že, dejstvo da je to bučka pač ostaja!
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!