slike Air Combat Ligojna 2004

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

slike Air Combat Ligojna 2004

OdgovorNapisal/-a Ikarus » 04.07.2004, 17:17

Slike z Air Combata 04.07.2004 v Ligojni si lahko ogledate na

http://mega.link.si/

lep pozdrav
Uporabniški avatar
Ikarus
Novinec

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Big A » 05.07.2004, 08:49

Hojla,

Lepe slikce.

Nedeljska kombat tekma na Vrhniki je bila mega! 11 pilotov in preko 100 gledalcev je ob čudovitem vremenu uživalo v razburljivih situacijah, ki jih lahko nudi kombat tekma.

Modelarska pista pri Vrhniki je komaj nekaj več kot pokošen travnik, vendar je bila organizacija kljub temu na višini. Vodja tekmovanja, Marko Frank, ni ničesar prepustil naključju. Imel je veliko število prizadevnih pomočnikov, zato je vse teklo kot namazano. Postavili so velik vojaški šotor, klopi, agregate, računalnik, hladilnik itd.. Sodniška ekipa je dobro opravila svoje delo in ritem tekme je bil ravno pravšenj (ni mi všeč, če je treba preveč hiteti, prav tako pa ni dobro, če se preveč okleva). Začeli smo okrog 11.30, končali pa okrog 14. ure. Rezultati tekme so bili obdelani in objavljeni takoj. Pijače ni manjkalo, ženski del ekipe pa je poskrbel tudi za odlično kosilo po tekmi - dunajski zrezek, pomfri, gora solate, na koncu pa še čudovit sladoled. Klepet v šotoru se je za nekatere zavlekel v pozno popoldne.

Na trenutke so bile bitke izredno razbrljive - kar nekaj minut po neki bitki sem pri enem od nastopajočih videl kurjo kožo in stoječe kocine na rokah. Padcev in trkov modelov ni bilo veliko, pa še ti so bili manj usodni. Razmočena barjanska zemlja in žito na bližnji njivi sta bila vzrok, da padci modelov niso bili povzročili veliko škode. Zmagal je Gert Koenig, ki je letos očitno v življenjski formi - da se skoraj na vsaki tekmi uvrsti v finale, poleg tega pa zaseda tretje mesto v Evropskem pokalu! Drugi je bil Toni Weiss iz 'Vinskih mušic', tretji Gorazd Gajzer iz 'Sky Hunters'. V finalu smo bili še: četrti Darko Šrenk, peti Tomaž Svoljšak, šesti Srečo Žnidarčič in sedmi Andrej Pervinšek.
Treba je še povedati, da je tekma potekala varno. Leteli smo na varni razdalji od gledalcev in varnostne črte, zato tudi prečkanj varnostne črte ni bilo.
Rezultate bom objavil danes popoldne.

To je bila zadnja tekma pred poletjem - nadaljujemo septembra. Nekaj nas bo vmes šlo se na Eurocup tekme:
Rechlin(sever Nemčije) bo 7.in8. Avgusta. Poleg kombat tekme organizator obljublja še obisk muzeja. Tam je bilo med drugo vojno znamenito letališče, kjer je Luftwafe preizkušala vse svoje prototipe - vključno z Me109, Fw190, Me262.. Blizu je tudi otok Penemuende, kjer so razvijali rakete V2.
Fano(Italija) bo 5.septembra. Turistično in ribiško mesto ob Jadranski obali - vizavi Zadra. Gostitelji se vedno zelo potrudijo.
Bratislava (Slovaška) bo 19.septembra. Vsi, ki smo bili že tam, se tamkajšnjih tekem spominjamo z velikimi simpatijami.
Če se nam kdo želi pridružiti, naj se mi javi.

Zaradi Eurocup tekme, ki bo 19.septembra, bomo prestavil našo tekmo v Moškanjcih za en taden naprej, na 26.septembra.

LP
A
Uporabniški avatar
Big A
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a Ikarus » 05.07.2004, 23:37

Se strinjam, vse cestitke organizatorju in ekipi, narocili so celo lepo vreme. Enako tudi vsem tekmovalcem , ki so za nas gledalce pripravili polno razburljivih dogodkov na ligojnskem nebu.

Dunajca in pomfri pa sem spustil.... :(

Samo v informacijo:
Slike na serverju http://mega.link.si si sledijo v obratnem vrstem redu, kot je dejansko potekalo dogajanje na tekmovanju. Zaenkrat je se prekomplicirano obrniti vrstni red, vendar pa mislim da bo admin omogocil tudi to.

lp
A
Uporabniški avatar
Ikarus
Novinec

OdgovorNapisal/-a Osjan » 10.07.2004, 21:39

Ojla!

Ko masovno UPLOWDAS slike jih na svoji mašini posortiraj NAZAJ (DESC) pa bojo tudi na serverju tak prikazane!

LP
Osjan
Uporabniški avatar
Osjan
Novinec

Kraj: Vrhnika

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost