Aeromiting 22.avgusta v Sentvidu pri Sticni

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Aeromiting 22.avgusta v Sentvidu pri Sticni

OdgovorNapisal/-a Big A » 15.08.2004, 09:29

POZDRAVLJENI MODELARJI,

kolega Sreco me je prosil, naj na konferenco posredujem tole vabilo!
LP
Andrej

Pozdravljeni,

Vabim vas ,da se 22. avgusta 2004 udeležite aeromitinga ob deseti obletnici aerokluba Šentvid pri Stični in deveti obletnici radia ZELENI VAL istočasno.Velika fešta bo!
Sam sodelujem pri ustanavljanju modelarske sekcije v okviru tega kluba.Praznovanje obletnice je lepa priložnost za prikaz modelarske dejavnosti,ki ji ostali člani kluba namenjajo vso pozornost.Obljubil sem jim našo udeležbo in pričakujem,da se boste odzvali,če le niste kje daleč na dopustu.Dobrodošle so vse vrste modelov.Osnoven namen namreč je,da pridobimo kar največ podmladka s tega konca.
Uradno se miting prične v nedeljo ob 14 uri,vendar smo se pogovarjali o tem,da bi modelarji
lahko nastopili že prej in tudi kasneje,ko bo potrebno zapolniti kakšno vrzel.
Na kratko bom omenil,da bo od pravih letal opravil prelet med drugim tudi GALEB iz
Slovenjgradca,sicer pa priletijo iz inozemstva piloti s katerimi so na nek način domači člani že od prej povezani.
Kot je navada,je za vse nastopajoče modelarje preskrbljen brezplačen obrok hrane in pijače.
Še informacija o lokaciji letališča :
Z obvoznice (avtoceste) se na izvozu Ivančna gorica pred progo zavije desno proti Šentvidu pri Stični.Mimo Šentvida se nadaljuje proti Radohovi vasi.Manj kot 1 km pred Radohovo vasjo(križišče za smer Litija-Bogenšperk in Trebnje)se zavije desno.Na tem križišču že stoji označba za letališče.Po cca kilometru je z leve strani viden hangar.

VIDIMO SE V NEDELJO!

LP Srečo!
Uporabniški avatar
Big A
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a mucek » 15.08.2004, 10:32

Grrrrr!!!
Zakaj sem ravno takrat, ko se vse dogaja jest na morju?!?!?!?!

LP, Grega
Uporabniški avatar
mucek

Kraj: Škofja Loka

prireditev

OdgovorNapisal/-a pjer » 17.08.2004, 10:37

Zdavo!!
Če pridemo okoli 10te ure bo možno že letet?
L.P.Pjer
Uporabniški avatar
pjer

Kraj: Šentjur

OdgovorNapisal/-a žuž » 17.08.2004, 20:50

Z sinom prideva, ce odpravimo motnje na Ultimatu, ce nam to ne rata, pa pridemo samo z pilatusom in migom.

L.P žuž
Uporabniški avatar
žuž
Član

Kraj: Črnomelj

OdgovorNapisal/-a Big A » 18.08.2004, 14:57

Srečka sem povprašal, kako je s tem, pa je rekel, da pred 12.uro nima smisla priti, ker se bodo prej odvijeale druge ektivnosti.
Uporabniški avatar
Big A

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost