Moderator: blisk
Bošti napisal/-a:Juhuhu!
Peter Horvat aka Pero 73 je uspel "zbudit" Jernejeve Lipote.
Hvala lepa![]()
Not je šlo točno 145 mili.
Gloda me pa ena misel in sicer:
Šulceja isl-6 sem poslal apgrejdat v fabriko, da bom lahko polnil lipote, ampak najnižja meja je 250mili!!! Kako bom lahko polnil svoje celice, če so 145mili in piše, da naj jih polnim max z 1C!!!Ma kdo kaj izkušenj s tem?
Lp, Boštjan
Čestitke vsem in zahvala za lepo tekmo in druženje, upam, da se spomladi spet vidimo.

Ej!!! Sedaj ko sem pa postal zagret, mi je pa zdrsel en grenki cmok skozi grlo, ko sem prebral, da se dobimo spet šele spomladi![]()
Sicer pa Andrej, hvala ti da si popestril letošnjo sezono z dvema kategorijama, s katerima si prinesel veliko veselja, druženja in napredka v kvaliteti izdelave, v kvaliteti letenja, v kvaliteti razmišljanja in še čem....
Mislim da se sploh ne zavedaš, da si premaknil eno kolo ki je obnemoglo obtičalo nekje v blatni luži, sedaj pa je dobilo novo energijo in zagon!!
Upam, da se bo to kolo sedaj vrtelo in nas poneslo naprej, ter potegnilo v svoj krog še na ducate novih zanesenjakov!
Ultralajt - tisto glede piva, pa kljub temu da ni bilo tako mišljeno, upam da drži!

Predvsem mi je bilo všeč to, da je bila tekma zelo dobro organizirana, še bolj pa tisti korekten prijateljski odnos in ne nek grob pretirano tekmovalni profesionalizem.

ultralajt napisal/-a:Ja za naslednjo sezono bom pa poizkusil priti do "specialke"![]()
![]()
![]()
, ter na stopničke
![]()
![]()
![]()
LP vsem, Mitja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost