Golaž pa F5J pa ŽUR 23. 10. 2004

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a Chinks » 22.10.2004, 11:58

Danes me je Rihard obvestil da je prihod Davida Kocjančiča pod enim velikim :?: Vprašal sem ga zakaj :shock: :?: Pravi da nima še pokrpanega modela in da ne ve če mu ga bo uspelo pokrpat.
In ker vem da je med helikopteraši velik prijatelski duh in odnos namreč med sabo si psojajo helije če ga kdo razbije, sem se odločil da Davidu v zameno za prihod ponudim oziroma posodim svoj model!!! DA BO FANT VSAJ ENKRAT V SVOJEM ŽIVLENJU VOZIL DOBER MODEL :lol:
Postavil bi mu pa sam en pogoj, da nebi slučajno letu skup z RIHARDOM, da ne bo še JiBi brez repa ker pol bo nastal JeBa iz JiBi-ja. Zraven modela pa mu prilagam še balone namesto dima da bo ŠOV bolj atraktiven in pa pijačo!!!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ne verjemi vsem kar piše!!!
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks
Naš človek :)

Kraj: Poljane nad Šk. Loko

OdgovorNapisal/-a MR.BINN » 22.10.2004, 16:59

HELOV EVRI BADII :lol:

Veri žalostna naovica.
No dons je pa še moja letalna naprava dol padla.
Pišuka se je zakopal pol metra globok.
Sem neki mator štelov, pol je pa STRELA vannjga usekala, pa je šlo vse skp v karuzoooooo :lol:
Ja tko je to,,,,,,.......to.......a ....ne......

Chinks,,,,a veš David ne leta stakim majhnim.....frčki.........
Boš mogu kar sam tist mlekec popit........ :lol:

Dons ga čaka dolga modelarska noč,brušenja,lakiranja in štelanja!
Jutr pa gasa...........

Ja jaz bom pa kafetke kuhall. :lol:
ampak da nobene kelnarce niste zrihtal pa ne morem verjet.
Bom jaz jutr rajš kar s traktorjem pršov da vas bom pol lohk ven vleku

Mende, da je pista prevozna sam s ČOLNOM :lol: :lol: :lol:hi,hi,hi :lol:
MR.BINN

OdgovorNapisal/-a Chinks » 22.10.2004, 18:48

Prejle sm bil na pisti pa ni tko hudo jutr nas pa čaka dobro vreme tko da ne bo problema priporočam pa so gojzarje alin gumnjasto ubutev za zjutri pol pa tko al tko ne bo problemov.
No zbralo se nas je kar nekaj tko da pričakujem dobro tekmo in hudo žurko :wink:
Ne verjemi vsem kar piše!!!
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

Kraj: Poljane nad Šk. Loko

OdgovorNapisal/-a mucek » 22.10.2004, 21:28

Muska je že naštimana, upam da agregat tud ;)!
To bo še veselo...

LP, Grega
Uporabniški avatar
mucek

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a mucek » 23.10.2004, 19:53

Evo!

Slike na http://www.mpz-skl.tk pod Fotogalerija, mapa Drugo!
Ja... Ta MPZ je bil pa razlog, da sm mogu tko hitr zbrisat dons...
Glede muske: računalnik je bil darovan v dobrodelne namene (je crknil tisti, na katerem se obdelujejo rezultati smo potem ponucali mojega, ki sem ga imel za vrtenje glasbe). Tko da je to razlog za malo bolj enolično musko kot bi bla sicer. Vendar pa - blo je super!

Lp, Grega
Uporabniški avatar
mucek

OdgovorNapisal/-a mucek » 23.10.2004, 19:54

Še to, če bi kdo rad kkšne slike v original ločljivosti, nej pove.

LP, Grega
Uporabniški avatar
mucek

OdgovorNapisal/-a Rocky » 23.10.2004, 20:00

Fantje, tko je zdj tole... Mene je tale F5J ze kar mal zasvojil, pa je bla dons to zame prva tekma! :D Glava je ze polna nacrtov za nekaj boljsega kot je telstar (ceprav:3. turnus sem dobil 1000!!!!! :wink: )
U glavnem, jst upam da bo cimprej se kaj podobnega! Ce bo pa spet tle, k je skor pred naso hiso bom pa sploh vesel! :D
Lp,
Rok
Uporabniški avatar
Rocky
Član

Kraj: Poljanska dolina

OdgovorNapisal/-a RokyLuk » 23.10.2004, 20:12

Ja blo je super.Kljub temu, da nisem tekmoval in sem samo asisteral sem nad tekmo zelo navdušen - blo je zakon 8) pa še sonca je blo dost :D če bi kdo rad kkšn slike jih imam ene par, sicer so bolj osebne vendar so iz tekmovanja ...
Ko bo naslednja tekma bom 100% že zravn kot tekmovalec :)

Lep pozdrav

aja pa še ena slikca (enega izmed) današnjih štartov ...
Uporabniški avatar
RokyLuk

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a matevzr » 24.10.2004, 01:13

Živijo!

Evo še en uporabnik.
Kot je bilo že omenjeno je imelo računalništvo Mrphiyev dan.
Pa vseeno so rezultati tukaj. Imena sem pretipkal (ščž..) in posortiral tudi rezultate po krogih.

Mato :wink:
matevzr

Kraj: Bukovica

OdgovorNapisal/-a samo3D » 24.10.2004, 09:23

Lep pozdrav! Da se malo oglasim.
Po pregledu rezultatov sodim, da zna drugo leto biti tekmovanje zelo napeto. Razlike se zmanjšujejo, 1000ke so se na tej tekmi lepo razporedile. V rednem delu rahlo izstopa Peternel, ki je imel verjetno malo prednosti domačega terena in kolikor ga poznam avijon spedenan v nulo ?! Manjka nekaj TOP imen F5J, škoda. Verjetno bil bilo še bolj zanimivo.

Mimogrede; čukovci, zelo lepo pripravljeni rezultati.

Drugo leto napovedujem še bolj ogorčene boje, dobili smo nekaj dobrih modelarjev, ki so zagrizli v F5J. Lepa jesen in zgodnja pomlad pa bosta verjetno prinesla še kakšnega.

Letos smo (ste) dosegli neverjeten napredek v disciplini, ki se je začela v Petrovčičevi garaži. Po nekaj poskusih motoriziranih hlg jev so se začele pojavljati prave specijalke.

Če bi mi na začetku sezone nekdo rekel, da model z 200 cm razpetine pride v minuti na 200 metrov s speed 400, se bi mu verjetno vsi smejali. Temu je botrovala nesebičnst in kup objavljenih postov, kjer piše vse! Ravno to je pripomoglo k bumu v kategoriji.

Upam, da bodo drugo leto tekme potekale v enakem duhu kot letos, veliko prijateljstva in dobre volje. Na ta način bomo privabili tudi nove modelarje. Poznam jih veliko, ki jim manjka ravno druženja.

Upam, da se bodo zbudili tudi trgovci, ki malo zaostajajo s ponudbo, predvsem na področju modelov!

Le tako naprej!

L.p Samo
Uporabniški avatar
samo3D
Član

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a mihah » 24.10.2004, 16:45

samo3D napisal/-a:
Upam, da se bodo zbudili tudi trgovci, ki malo zaostajajo s ponudbo, predvsem na področju modelov!

Samo, lepo si povedal, vendar ne vem na katere trgovce misliš.

Pri naših se dobi masrikaj F5J, samo pač ni "specialka".

Z Rivo se matram, čeprav sem bil ta zadnji hehe :D sem se na tej tekmi marsikaj naučil in dobil dobre praktične izkušnje, ki jih bom v naslednjih dneh delil z javnostjo in tudi napisal moje mnenje!
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a samo3D » 24.10.2004, 21:20

Mislim na vse trgovce. Je pa res, če prav pomislim, da je najlepše zmagat z modelom lastne izdelave.
Vem pa, da je veliko ljudi, ki jih baše za čas in bi prišli na dirko, če bi imeli model. Jaz sem že en izmed njih.
Za malo potrenirat bi se že našla kakšna urica, za delavnico mi je pa uric škoda.
Uporabniški avatar
samo3D
Član

OdgovorNapisal/-a mihah » 24.10.2004, 21:23

Če ni proizvajalcev, potem nimajo kaj trgovci prodajati :?

Poglej si Rivo, Mibo Fly-Q različice, potem so tu ameriške specialke, ...

pa saj ni samo F5J 400 :?

Tu so pa možnosti res velike in želje se lažje izpolnijo, pa naj bodo takšne ali drugačne :twisted:
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 24.10.2004, 23:09

:lol: :lol: Samo

pred pol leta si napisal
http://mdm.zrcalo.si/forum/viewtopic.php?p=14636#14636

danes pa iščeš trgovce ki bi ti model prodali in pomanjkanje časa navajaš kot razlog za neudejstvovanje v F5Jju
Časa za hobye ima človek kot si ga odtrga od drugih dejavnosti ki so mu več ali manj pomembne če pa kdo slučajno res dela cele dneve si pa z lahkoto privošči kupit ali da delat karkoli uključno model :shock:
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a samo3D » 26.10.2004, 07:38

Ajver, ti bi moral med pravnike :lol:

Post je bil objavljen leto nazaj, od takrat so se stvari kar spremenile.
Še vedno sem pa mnenja. da je najlepše letet z modelom lastne izdelave, če pa si ga sam konstruiral je pa še bolje!

Maš pa prav, kjer je volja, tam je pot! In mimogrede, sedaj, ko sem dobil ta malo pa res nimam več časa.

Mogoče drugo leto!

L.P
Uporabniški avatar
samo3D
Član

Prejšnja

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost