Letalski miting Ptuj Moskanjci

Tekmovanja, srečanja, ...

Moderator: blisk

Letalski miting Ptuj Moskanjci

OdgovorNapisal/-a webmar » 05.06.2004, 01:45

HI Letalisce Moskanjci pri Ptuju. 6, junij Mini in maksi letala pa se kaj. LP.
Miran
webmar
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a kiwi » 07.06.2004, 10:18

Hi!

Sem bil vceraj na mitingu pa moram rect da sem bil razocaran.
Program je bil slabo komentiran in koordiniran. Nastope so odpovedali ravno tisti, ki bi naj bili najvecja atrakcija. :evil:

Lp Bostjan
samo da leti !!!
Uporabniški avatar
kiwi

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a fullspeed » 07.06.2004, 12:53

tornado napisal/-a:Na žalost je to tako, da tisti ki so najbolj ''gobcati'' na takšne prireditve ne pridejo. Jaz sem bil tri leta zapored na tem mitingu in vsaj kar se tiče udeležbe mariborskih modelarjev je bila vedno zelo klavrna. Z izjemo modelarjev z HLG-ji (Petrovčič, Čač, Rižner....). Večjih modelov, ki so zelo interesantni za občinstvo praktično ni bilo, čeprav pa so lastniki teh modelov bili prisotni. Govorim predvsem za MB modelarje, ki jim je ta miting ''pred nosom.''
Lp Rado

Tornado - malo se ohladi!! Vabilo je bilo takšnole!! Sicer pa so modelarji bili na Crngrobu, kjer je bil modelarski miting :)

Bili so tudi mariborčani :)

LP
Sebastjan
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
lp, Sebastjan

FREELANDER
".... za zajebavat smo vsi dobri...."

http://www.stirocut.com
info@stirocut.com
Uporabniški avatar
fullspeed
Član

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a webmar » 08.06.2004, 15:46

tornado napisal/-a:Na žalost je to tako, da tisti ki so najbolj ''gobcati'' na takšne prireditve ne pridejo. Jaz sem bil tri leta zapored na tem mitingu in vsaj kar se tiče udeležbe mariborskih modelarjev je bila vedno zelo klavrna. Z izjemo modelarjev z HLG-ji (Petrovčič, Čač, Rižner....). Večjih modelov, ki so zelo interesantni za občinstvo praktično ni bilo, čeprav pa so lastniki teh modelov bili prisotni. Govorim predvsem za MB modelarje, ki jim je ta miting ''pred nosom.''
Lp Rado
HI Ja ti si pa gobcasti Koperski modelar,ki se skriva za uspehi svojega sina in Koprcani. Na nobenem tekmovanju se nis sam pokazal nicesar.Osebnih rezultatov NIMAS pa pika. LP.Ustanovi svoj klub v Mariboru pa se potem hvali in kritiziraj.
Miran
webmar

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a pako » 09.06.2004, 11:09

Pismuš webmar si primiti... kdo pa misliš, da je kriv za uspehe svojega sina? Le kdo drug kot OČE!!!!

Pa ne se kregat!! :cry:
Uporabniški avatar
pako

Kraj: Sodražica

Vrni se na Prireditve..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov