Hojla !
No pa je naša prva combat tekma v Cerkvenjaku mimo. Dan se je začel s krasnim sončnim vremenom, vendar pa je veter postopoma pridobival na svoji moči. Tako smo tekmovalci imeli na trenutke kar težave. No danes je prestal krst tudi moj Corsair. Med petnajstimi pilotil sem na koncu zasedel sedmo mesto, dvakrat rezal, prvič Srečku Žnidarčiču in drugič Svoljšak Tomažu, oba iz eskadrilje Čukov, žal pa tudi dvakrat ostal brez strimerja. Obakrat mi ga je namreč s čistimi in za gledalce atraktivnimi manevri odnesel naš avstrijski kolega Gert Kenig. Moj novi model Corsair leti res fenomenalno, ima dober manever, vendar pa sem imel probleme z motorjem, ki mi je v vseh treh turnusih crknil po štirih minutah. Tako sem kar precej izgubil na časovnih točkah, a sem se kljub temu uvrstil v finale. Žali pa se je tudi finale zame prav tako zaradi odpovedi motorja predčasno zaključil. Kar je še pomembno je model ostal cel in pripravljen za naslednje bitke

. Prvo mesto je dosegel Srečko Žnidarčič, drugi je bil Gert Kenig in tretji Marko Frank vsem - iskrene čestitke. Povem naj da se je danes pridružilo kar nekaj novih mladih pilotov ki so se kljub svoji krstni bitki borili izjemno srčno. Pohvale tudi organizatorju, ki se je potrudil pri izpeljavi tekme..
LP Darko