Motor je bil v mirovanju cca 2-3 tedne, v prejsnem casu pa kar precej vec. Bat gre dejansko na trdo, kot si rekel ne morem ga potisniti do vrha.
Trenutno ga namakam v nitro razredcilu.
Hm, ne vem, če je nitro najbolj primeren, saj je močno agresiven.
Pomoje bi bilo bolje, da imaš namočenega v bencinu. Kar pa se tiče pretesnega ujema ga pa NE BRUSI z šmirgelnom, ampak ga raje puliraj z filcem toliko časa da se posveti.
Ga sploh nisem brusil, ampak dobro zdrgnil z zobno krtačko in "spoliral" z krpo. Dane moram nabaviti se tesnilo pri vplinjacu, pol ga pa samo se sestavim in zalaufam.
No fantje stvar je taka da mi v zivlenju ne pade vec na pamet da bi se pucov pocrnele bate.
Enkat se mi je najdu en idijot k mi je solil pamet da je treba bat pri ABC motorju spucat ce je mal crn in jest sem biv res tako blesav da sem ga sov spucat z eno zelo fino polirno pasto. Ucinek je biv kastrofalen. Moj helikopter ki je prej izvajav lupinge in role se potem ni dvignu niti pov metra v zrak ker ni imev moci. lebdel sem lahko se samo na ground efektu -odboju zraka od tal. Ce bi tizga bebca se enkat vidu bi mu motor zatlacu v gobec.
Fantje ne poslusat vske budale ki daje blesave nasvete.