Po letu dni se vračam med vas. Bil sem upravičeno odsoten ker me je letalo zadelo v glavo in mi preluknalo glavo skoraj do možganov tako da sem se komaj pobral po 9-mescih kome. V zraku je model zajela grozeča turbolenca , ki je model "iztirila" iz poti. Z Markotom sma model zavrgla ker se je model zarotil proti nama in se nama je vedno zaletaval v glavo. Če kdo hoče kupit model se ga še da dobit s pomankljivo opremo sicer. Nekaj delčkov servomehanizom je še vedno po krutem udarcu v glavo v moji glavi. Sicer pa mam srečo da zraven mene živi sosed Alči, ki bo model in elektroniko z lahkoto popravil. Res je nadarjen mladenič... znajde se povsot. Sliči na MacGyverja. Če bi ga kdo rat kej uprašal ali pa se pozanimal pri njem naj mi pošle pm da mu dam številko.
No tako.. če povzamem ste za vse krivi vi... Z markotom sva se trudila nekaj let da sva naredila vrhunski model a nakoncu naju vi zaje*, ki ste nama nasprotovali in ubijali upanje v nama. Le kaj je bilo potrebno tiste presnete turbolence da sem sedaj skrajšan postau??? Tudi markota je velikokrat zadel avijon in ima probleme z spominom, kar se vidi tudi prvi pouku zgodovine. Upam da sm vas na prisrčen način opomnil da ni lepo ljudi kritizirat in jim ulivat negativno upanje.
Pomagajmo si med seboj in se ne zmerjajmo!
LP Oskar
potrt sm