Namakanje elise

Vse o modelih letal na elektro pogon ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a frcac » 25.03.2004, 10:06

Noben ni vseveden, finta forumov je pa v tem da vsi skupaj po svojih močeh po delčkih skozi debato pridemo do kakšne uporabne ugotovitve.

In taki vsevedneži kot ti ki ne zmorejo samocenzure in lastnega moderiranja postov za na forum pri tem iz svojih višav ne pripomorejo prav nič. Vse poveš in omeniš tako da bi moral človk pol študirat to ali ono bukvo al pa slepo ugibat kako in kaj.

Tako da če preberem tvoj zadnji post nisi popravil naših bednih zmotnih misli, ampak enostavno še naprej pljuvaš po nas. Če prav opaziš noben ti ni očitav tvoje tehnične nepodkovanosti, prej smo te vsi pripravljeni prebirati da nam poveš kaj več o tem. Tako da ti ne morem reči drugega kot da ti lahko samo čestitam za tvoj arogantni odnos.

Če bi jaz vse vedel potem ali sploh ne bi spremljal forumov, če bi mi bilo pa vse jasno bi poizkušal moje znanje deliti z drugimi.

Pa brez zamere - za hladen pir na kakšni izmed dirk mi pa vsekakor ni nerodno dati.

Sašo (bom ponižno diplomiral da bom lahko čez nekaj let enako "nesposoben")
Uporabniški avatar
frcac
Naš človek :)

Kraj: Godovič

Re: Namakanje elise

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 25.03.2004, 10:26

junior napisal/-a:A kdo ve kaj točno je treba naredit z tistimi 4,7x4,7 pylon elisami da postanejo bolj žilave (neki z namakanjem v vodo al neki podobnega)
Aja, a kdo kupi 10 polomljenih elis 4,7x4,7 :D

Primož

torej po izkušnjah namoči eliso v vodo in bo malo bolje naredi si visokokrilnega pylona pa bo manj zlomljenih elis

če pa te zanima kdo ima daljšega pa beri zgornjo godljo

lp
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a fullspeed » 25.03.2004, 11:26

Elo, ne morem si kaj da ne bi napisal:

V 18 vrsticah, ce sem prav stel, bi lahko pojasnil svojo oz teorijo, ki jo ves, ne pa da si pljuval po ostalih, ki so izrazili svoje mnenje in povedali, kar so slisali. Ce nimas kaj pametnega povedati bolje da si tiho, ker samo svinjas (tako kot jaz sedaj) po forumu:)

Vsekakor pa: Kar se elis tice, vsaj na motorjih z notranjim izgorevanjem, postavis eliso "na brk", in je veliko manjsa moznost da bi se zlomila, ker pa nisem elektras, pa SPLOH ne vem ce je to na elektro izvedljivo.

je pa zanimiva vsekakor tale debata, vendar moje skromno misljenje je, ce se elisa misli zlomiti oz je tak pristanek, da je za pricakovati da se bo zlomila, potem se bo zlomila taksna, ki je namocena v vodo, ali pa tista ki ni bila:)

LP
Sebastjan

Na to temo se ne bom vec oglasil, ze zato ker prvic slisim tole varianto z namakanjem, in pa zato ker uporabljam lesene elise, ki jih baje ni priporocljivo namakat :)
Uporabniški avatar
fullspeed
Član

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a ELO » 25.03.2004, 11:37

v 18 vrsticah se tega ne da napisati tako da bi vsaka gospodinjska pomočnica razumela!

ker pa se s tem ne ukvarjam prioritetno se mi o tem ne da ponovno pisati seminarje!

pač smetim, nisem edini, kot si že ugotovil!

sicer pa... Slika
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a Slowfly » 25.03.2004, 12:38

Elo , ne "lupetaj" !

Administratorji in moderatorji , tega foruma bodisi ne berejo postov posameznih tem , bodisi so preveč tolerantni.
Na elektro forumu , kjer tudi sodelujem , bi ta tema bila že zaklenjena , nekateri pa odstranjeni iz foruma - za vedno !

lp Slowfly
Uporabniški avatar
Slowfly

OdgovorNapisal/-a ELO » 25.03.2004, 13:12

ne boš verjel, ampak ravno sem prosil administratorja da naj vseh mojih 1000 pa še nekaj postov zbriše, ker se mi ne da več ubadati s tem!

probaj ga še ti prosit da naj me odstrani!

saj že vsi vedo, da sem jaz tisti ki je naredil nič koristi in največ škode na tem forumu in modelarstvu nasploh!

torej, hitro moderatorjem težiti!

lahko pa tudi koga plačam, 200SIT/uro, da ročno briše vse moje poste, če admini ne bodo za!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a Slowfly » 25.03.2004, 14:15

Elo !

Očitno sam meniš , da ne sodiš na ta forum , ker jaz tega nisem nikjer napisal.
Sicer pa iz tvojih postov sklepam , da si strojni inženir (če si končal faks) , torej izobraženec , vendar po načinu občevanja z ostalimi tega ni zaznati.

lp Slowfly
Uporabniški avatar
Slowfly

OdgovorNapisal/-a ELO » 25.03.2004, 14:18

Slowfly napisal/-a:Elo

nekateri pa odstranjeni iz foruma - za vedno !

ne vem no....

nisem končal faksa, sem nesposoben.

absolvent :?

upam da boš sedaj, pač glede na to da si pametnejši, odnehal!

l.p.
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

OdgovorNapisal/-a Slowfly » 25.03.2004, 14:23

Mislim , da si falil poklic ! Moral bi biti novinar , ali pa politik , znaš namreč izvrstno iztrgati iz konteksta , sprevračati tuje besede in resnico prikrojiti svojim potrebam. Sedaj bom pa na to temo res nehal.

lp Slowfly
Uporabniški avatar
Slowfly

OdgovorNapisal/-a Andrej Petrovčič » 25.03.2004, 14:49

... jaz imam pa največjega ! 8)
Uporabniški avatar
Andrej Petrovčič
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Fuelboy » 25.03.2004, 14:49