495 g.
Direkten pogon, ali VKEP 900 mAh ali pa Kokam 340 2S2P paketek, oba okoli 40 g.
Problem težišče

- pride preveč nazaj, čeprav sem zbasal vse čimbolj v nos. Ampak sem nato na motorček nadel še obroček. Pa sem prišel na 75 mm.
Testni polet iz roke v veter - zadevšna jadra
Zadeva gre na
neobdelan CAM 6x3 bolj bogo gor. Pridem na oko na ca 150 m. Ampak potem se pa začne. Začne se PRECIZNO letenje. Model te za pravo potezo in lovljenje nulc nagradi, če pa samo malo zaserješ pa cmokneš dol. Še sploh danes, ko je bolj šlo dol in gor in sem poskušal izkoriščati "mini padine" - ovire hiše, grme, drevesa, kolikor jih premore naša okolica. Max. let je bil 6 minut, večinoma po 5 minut.
Pristanek v roko kar 3x, ja da se z manjšo maso bolje predvideti, kako bo model "odpihnilo".
Brisanci so bili tudi impozantni. Model sem nabil iz 100 m direta dol in z vetrom. Riva se oglasi zelo sramežljivo ampak gre pa lahko res presenetljivo hitro. Vsaj z vetrom

In potem spet gor, skoraj v luping.
2 paket sem samo še to delal. Hehe
Skratka prekmalu, da bi dajal kakršne koli resne komentarje.
Z lipo pride definitivno hendikep, ne da se iz dveh akujev potegnit toliko kot iz 7 ali pa 8 celic NiMH. Mrzlo vreme je tudi še večji hendikep za LIPO. Ne moreš hudičke segreti, razen z roko. S fenom bi bilo že prenevarno!
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...