profil je clark y 11,7%, samo krilo je "v" oblike
razpetina 135 cm
dolžina 100 cm
celice 8x500ar
prop APC 10x7
motorček velikosti 400 (long can) 7,2v
jah teža pa nisem 100% .. nekaj malega
vsi predlogi mnenja .. vse je zaželjeno
LP Jernej
Moderator: blisk
HI Jas imam zlozljiv propeler, pa se leteti te naucim . Pozdrav Letalska sola Webmar ,pod Pekersko gorco.Tel 041 731 559 Se vidimo.steem napisal/-a:pozdravljen MC GAYVER ...
hvala za nasvet ki ga že upoštevam... malo testiranja bilo potrebno:)
glede reduktorja ... res sem ga pozabil vštet ... je pa 3:1 ...![]()
LP Jernej
webmar napisal/-a:HI Jas imam zlozljiv propeler, pa se leteti te naucim . Pozdrav Letalska sola Webmar ,pod Pekersko gorco.Tel 041 731 559 Se vidimo.
webmar napisal/-a:HI Jas imam zlozljiv propeler, pa se leteti te naucim . Pozdrav Letalska sola Webmar ,pod Pekersko gorco.Tel 041 731 559 Se vidimo.

HI. Na mednarodni letalski akademiji. Pa se avteke znamo voziti.Pa 30 let TAMA .Spostujte ljudi ki kaj znajo.Sem ze enkrat rekel da se boste spekli.Samo te bo ze prepozno. HI.GHOST napisal/-a:webmar napisal/-a:HI Jas imam zlozljiv propeler, pa se leteti te naucim . Pozdrav Letalska sola Webmar ,pod Pekersko gorco.Tel 041 731 559 Se vidimo.
Kje pa je registrirana TVOJA Letalska šola, ki jo reklamiraš na forumu in pod čigavim okriljem deluje?
webmar napisal/-a:HI. Na mednarodni letalski akademiji. Pa se avteke znamo voziti.Pa 30 let TAMA .Spostujte ljudi ki kaj znajo.Sem ze enkrat rekel da se boste spekli.Samo te bo ze prepozno. HI.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov