Napisal/-a brane » 11.10.2004, 10:47
Hvala miha, moram pa reči da je tole postalo težje kot je bilo pred časom, ker je tale Schocky od vseh silnih popravil že precej težji kot je bil. Ne glede na to kako ga stolčeš, vedno je prej popravljen kot pa so polne baterije, se pravi da je vedno sposoben za letenje. No ampak popravila (epoxi) imajo svojo težo in v nedogled tole ne bo šlo, je pa stvar sedaj že tako daleč, da bi bilo zanimivo narediti primerjavo, kakšna je bila teža v začetku in kakšna je sedaj, škoda da nimam dovolj precizne vage nad 200g da bi tole malo prevagal.
Sicer pa nov že čaka na komponente, ko bo prišel čas, bo hitro zamenjano, pa tudi šablone za rezanje deprona sem si naredil, tako da sem za sina že naredil enega podobnega, rahlo modificiranega. Leti še bolje kot moj.
Tale, ki je pa naredil propeler z premakljivim korakom, pa moram reči da je živ norc, da s tako malo tehnologije naredi kaj takega, edino prav trpežno najbrž tole ni, pa kako se bo pokazalo v praksi bi tudi rad videl, upam, da mu bo ratal kakšen filmček.