Napisal/-a -=ZeroCOOL=- » 15.02.2004, 22:33
Andrej:
Model je za razliko od prvotnega pogona (8n 500AR) lažji za polovico tega paketka! 8n 500AR tehta nekje 160g, ker je enako paketu Li-Po 3s2p, ampak jaz sem ta paketek razdelil na dva po 3s. Dobil sem polovično kapaciteto in polovičen praznilni tok, vendar mislim, da S280 ne bo prekoračil 6A
Torej....originalna masa je bila 500g (+-5g) sedaj pa je nekje 450g, ker upoštevam še to, da je sedaj noter drugi regler....prej je bil noter Jeti Jes 050 (5A 6-8n). Šele zadnji trenutek sem opazil, da ta regler ne bo preživel te voltaže! Iz omare sem privlekel beck up škatlico in izvlekel že do dobra zaprašen Jes 180, ki pa je temu toku in napetosti primeren.
Miha:
Ja.....ta S300 se kar lepo sliši...bo treba malo poeksperimentirat. Ti mali motorji niti niso tak stršek, da bi se kaj strašno sekiral, če se kračke ven vsujejo v obliki prahu
Miha&Andrej:
Najlepša hvala za čestitke! Trenutno nimam nobenega primernega BKja, ampak z podporo Unlimited-RC teama mislim, da bi se dalo kaj ušpičit! Ampak....nekdo naj sponzorira karbon+kevlar, da bo ubogi piper ostal takšen kot je zdaj
Jan
Xray XB8E, Xray XB9E Rally, Xray T4 '13,Xray X1, Xray M18T PRO, Sanwa MT4S, GensACE, REDS Motors, Tekin Motors, MuchMore, LRP, HobbyWing, Futaba