nastavitev zavore

Vse o modelih letal na elektro pogon ...

Moderator: blisk

nastavitev zavore

OdgovorNapisal/-a sharkpade » 06.06.2004, 11:43

A mi lahko kdo pove kako lahko nastavim zavoro na krmilniku hitrosti, zato, ker ko izklopim motor se mi propeler še vedno leti. Na internetu sem pogledal in moj krmilnik ima zavoro. Moj krmilnik je ROBBE 118. :wink:
Sharkpade
Uporabniški avatar
sharkpade
Naš človek :)

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a » 06.06.2004, 12:48

ROBBE navaja:

A small, lightweight speed controller with forward / stop functions, designed for 400 motors and moderate usage of AP 29 and Speed 480 motors.
Many small models do not require a brake, for example power models or models with direct drive and non-folding propellers. For such applications we recommend the use of the air control 118 as it is smaller, lighter and cheaper than a braked controller. Also an excellent choice for model boats and controlling auxiliary functions. The speed controller incorporates an integral Schottky freewheel diode.

Robbe Air control 118 NIMA zavore ima samo forward/stop function. Če TOP-modeltehnik (predvidevam, da si tam "preveril" ali ima tvoj regler zavoro) ne zna prevajat, je pač tako, njim je forward/stop in forward/brake eno in isto sranje, samo, da služijo.

Sicer pa imaš navodila. Tam ti mora vse pisat; od A do Ž.

LP, Tine
Uporabniški avatar
Naš človek :)

Kraj: Bloke

Vrni se na Elektro..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov