LIPO

Vse o modelih letal na elektro pogon ...

Moderator: blisk

LIPO

OdgovorNapisal/-a JureHB » 06.09.2004, 22:28

Mene pa nekaj zanima! Videl sem da prodajajo reglerje kateri naj bi bili za LIPO celice! Ker se na to ne spoznam veliko me zanima, ali je potrbno za te celice imeti drug regler ali je lahko tudi navaden!

LP Jure
Uporabniški avatar
JureHB
Naš človek :)

OdgovorNapisal/-a mihah » 06.09.2004, 22:31

Brez zamere, ampak vprašanja se zadnje čase na tem forumu kar malo preveč ponavljajo.

Noben od novincev ali novinci skupaj pa ne stopite skupaj, da bi si naredili neko FAQ debato o določeni tematiki.

Na temo:

"LiPo" krmilnik NI NUJEN za krmiljenje motorjev, ki se napajajo z Lipo akuji!
Je pa priporočljiv in trotelziher, da ne uničiš akujev s prekomernim praznjenjem!
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a JureHB » 07.09.2004, 08:15

Ni zamere samo včasih je težko najti kaj kar je že pisalo o tem ker je tega tako veliko!

LP Jure

PS najlepša hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
JureHB

OdgovorNapisal/-a alesb » 07.09.2004, 08:19

Brez panike. Saj zato pa je forum, da se kaj vprasa :lol: ! Raje dvakrat vprasat, kot pa naredit kaksno neumnost, ki lahko drago stane....

lp
Uporabniški avatar
alesb

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a mihah » 07.09.2004, 08:46

Ja, jasno je bolje 2x vprašati.

Kot sem napisal:

Naresti FAQ debato v smilsu izginule F5J INFO o določeni tematiki.
Kdo je junak?
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a Vombat » 07.09.2004, 14:09

mihah napisal/-a:Kdo je junak?

Ja jaz sem se skoraj vse kar vem o elektro modelih naučil iz Boštjana Perdana in njegovih elektro člankov, sedaj na forumu pa edino ti Miha pišeš take FAQ članke, iz katerih sem se zelo veliko naučil. Je pa težko iskat neko določeno informacijo, ki jo ne veš. Tudi če je že bila odgovorjena na forumu in jo iščeš pod search.
Uporabniški avatar
Vombat

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a mihah » 07.09.2004, 14:14

Kdo je junak sem mislil v smislu zbrati najpogostejša vprašanja na enem mestu glede določene tematike.

V tej debati bi se kasneje samo spraševalo in odgovarjalo brez odvečnih stranskih debat in blefa.

Da bo debata pregledna, bi morali pri tem sodelovati tudi moderatorji in admin. Že odgovorjena vprašanja bi se vzelo v prvi post, da zadevšna rata še bolj jedrnata.
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

OdgovorNapisal/-a » 10.09.2004, 16:36

Miha.... sem že mislil to narest, čeprav mogoče nisem najbojl primeren za to. Sicer bi pa bilo zelo v redu, da bi imel tak, ki dela take FAQ topice avtoriteto, da vrže ven iz debate tiste: "Ej France a kej letiš tam za unm' hribam?" ali pa kaj podobnega in postane vse skupaj nepregledno.

Sam imam v osnutku že nekaj časa stran z F5J slikami, testi različnih modelov, raznimi stvarmi, ki so bile že premlete na forumu, samo Geocities mi takoj javi High Bandwind :? .

PS Funkcija Search dela čudeže.

LP, Tine
Uporabniški avatar

Kraj: Bloke

Vrni se na Elektro..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov