forum

Vse o modelih letal na elektro pogon ...

Moderator: blisk

forum

OdgovorNapisal/-a eminem » 26.03.2003, 16:51

Zdravo!

Mislim, da je na tem foromu premalo aktivnosti, ker kar veliko uporabnikov samo opazuje. Na tem foromu bi moglo biti več aktivnosti predvsem na področju letalstva.
Mnenja zaželjena!

L.P.
smile
Uporabniški avatar
eminem
Naš človek :)

Kraj: Velenje

Forum

OdgovorNapisal/-a tornado » 26.03.2003, 20:08

Živijo
Se popolnona strinjam z tvojim razmišljanjem.Ampak na žalost forum oblikujemo modelarji sami z svojimi prispevki,mnenji,nasveti......Je pa res,da so avtomobilisti najbolj aktivni,ostali pa manj.Ni pa ta forum namanjen samo njim,ampak vsem modelarjem.Na žalost pa se bodo za ostale sekcije morali vključiti tudi ostali zainteresirani.Kljub temu da so najbolj številčni(avio modelarji) so najmanj aktvni na tem forumu.Tako pač je.
Lp Rado
tornado

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Andrej Petrovčič » 26.03.2003, 21:02

Eminem, se popolnoma strinjam....
Vendar, avio modelarji imamo svojo mailing-listo, katera sicer ni perfektna, ampak se nekaj dogaja.... kako pa naj avio forum zaživi ? ...premalo vprašanj je postavljenih !!!...
Pogrešam pa tudi tiste, kateri se radi pohvalijo s stvojimi modeli, takšnimi, ki bi radi delili mnenja o eni stvari in takimi, ki premalo vedo ter radi vprašajo....

lp, Andrej
Uporabniški avatar
Andrej Petrovčič
Forumski veteran

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a eminem » 26.03.2003, 22:48

zato pa bi moralo biti več takih, ki postavljajo vprašanja in podobno. na srečo sem tukaj na foromu dobil nekaj odgovorov za moj model :) . jaz se bom trudil in čim večkrat postavil kakšno vprašanje ali kaj podobnega.

L.P.
smile
Uporabniški avatar
eminem

Kraj: Velenje

Vrni se na Elektro..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov