Dejte se prosim navadit, da daste popolen link do izdelka, ki ga zelite pokazat.
to naredite tako, da z desnim gumbkom kliknete povezavo na levi strani in potem kliknite na ODPRI V NOVEM OKNU. POtem se vam bo ta povezava odprla v novem oknu in tam bo sele pravilni naslov.Ker je stran narejena s frami, imate zgoraj vedno isti naslov, saj se menjujejo frami in ne cela stran...
Tako, da je potem verjetno pravilni naslov tole:
http://www.top-modeltehnik.si/PEL2230.htm
Kar se pa tiče tega letala. Včeraj sem imel priložnost leteti nekaj podobnega. In tukaj sem najprej pogledal na težo. In je zelo velika teža. In glede na to, da je notri motor 400 bi rekel, da tole ne leti ravno najboljše. Včeraj sem se na lastne oči lahko prepričal kako prodajalci zavajajo kupce. Tisti model letala naj bi letel zelo odlično in super in oh in sploh sami presežniki. Ampak žal je presežnik tudi pri sami teži letala. Krila so se mi že takoj zdela zelo krhka, kljub svoji teži. In pri enem, sicer dokaj lepem pristanku, je takoj odletela uška, ki je bila že pri proizvajalcu zalimana gor. Pa jo je kolega pametno zalepil in si je želel še več letenja. In njegov prvi let se je končal zelo kmalu, ker ga več kot očitno tisti motor ni mogel potegniti kam višje. Res, da je bila notri 600tka, ampak stvar je resnično letela porazno. Da ne omenim, da ima sedaj kar nekaj dela, da letalo spet zlima skupaj, ker mu je uspelo malce bolj grdo pristati, pa čeprav na tekmah F5J takim pristankom rečemo, lep pristanek v piko:))
Tako, da če bi se jaz odločal sedajle, tega modela zagotovo nebi kupil, ampka bi na tvojem mestu kupil enga Telstarja. Ga sestaviš in greš v zrak. O njegovih kvalitetah je bilo že veliko govora tukaj forumu...
lp
matjaz