KOLEDAR F5J Tekem za sezono2005

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a Robi » 25.11.2004, 19:19

Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a webmar » 27.11.2004, 00:39

Robi napisal/-a:http://mdm.zrcalo.si/forum/viewtopic.php?t=5566
Pozdrav .Potem pa fantje ne rabimo tekem,ampak prijateljska srecanja ,popivanja in pozrtije. PS .Nekateri so se po taksnih srecanjih ,hvalili z uvrstitvami in rezultati.Celo da so drzavni prvaki. Sport in FAI ima svoja merila,ki so drugacna od srecanj samo da se imamo fajn. LP.
Miran
webmar
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Kroko » 27.11.2004, 09:13

F5J ni prizanana kategorija s strani FAI in za to vrsto tekmovanj FAI merila NE obstajajo.

Državni prvak JE Miha Holc in se prav sigurno ni hvalil naokoli.

@webmar: nehaj težit
Uporabniški avatar
Kroko

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 27.11.2004, 09:31

@webmar: Ne vem zakaj je tako, a jaz potrebujem tekme, prijateljska srecanja, popivanja in pozrtije... :D :D :D

In prav to me je pripeljalo do tega da sem se udelezil letos na vse tekme (razen ene ko sem bil na morju), kupil tudi Webrin sprejemnik, in dal zasluziti se mnogim modelarskim trgovinam, in tudi gostilnam...IN TO NE MALO!!! Pa mi ni nic zal, ker sem v zameno dobil veliko novih prijateljev, se veliko naucil in kar je najbolj vazno: imel sem se fajn. Rad bi da bi bilo tako tudi v bodoce!

Vem da nisem edini tak, da nas je letos kar nekaj takih vstopilo v svet F5J, zato nehajte bluziti, da nas to ne odzene ven.... :?

LP Mitja

P.S.: Nekaj koristnih podatkov na temo koledar prireditev sem preselil na nov naslov http://mdm.zrcalo.si/forum/viewtopic.php?p=43648#43648
Zadnjič spremenil ultralajt, dne 27.11.2004, 09:50, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Chinks » 27.11.2004, 09:32

webmar napisal/-a:
Robi napisal/-a:http://mdm.zrcalo.si/forum/viewtopic.php?t=5566
Pozdrav .Potem pa fantje ne rabimo tekem,ampak prijateljska srecanja ,popivanja in pozrtije. PS .Nekateri so se po taksnih srecanjih ,hvalili z uvrstitvami in rezultati.Celo da so drzavni prvaki. Sport in FAI ima svoja merila,ki so drugacna od srecanj samo da se imamo fajn. LP.

Modelarstvo je zame HOBI, to pa pomeni sprostitev in zabavo, NE pa SLUŽBA in ODGOVORNOST :!: Na tekme hodim predvsem zaradi odličnih nesebičnih kameradov, če pa pride kakšen rezultat pa tudi ni nič narobe :!: Nekaterim je modelarstvo na prvem mestu in se z njim dokazujejo pred ostalimi modelarji, se hvalijo z lovrokami in ponosno razkazujejo svoje pokale :shock: Meni to ne pomeni nič :!: :!: :!: Ko je tekma poskušam odletet čim bolje po tekmi pa zabava in klepet z kameradi - spomini ki so več vredni od vsakega pokala z FAII napisom :!:
Ne verjemi vsem kar piše!!!
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

Kraj: Poljane nad Šk. Loko

OdgovorNapisal/-a Goldi » 27.11.2004, 19:18

Tudi jaz se pridružujem vsem, ki mislite da so tekme druženje, pogovor o novih modelih, o tehniki in še marsičem. Kar nekaj let sem tekmoval v HLG panogi pa je bilo skorajda vse OK. Najbolje je bilo v Kranju pri "Figah", tam je bil žur. Ravno to sem na koncu pričel pogrešati na tekmah. Vsaka kategorija, ki se rodi je na začetku bolj za zabavo, veliko smeha. Enkrat je dober en, drugič drugi in vsi imajo veselje. Ko pa se prične zares, ko pridejo v kategorijo našpičeni "stari mački", potem pa pride večja resnost in zagriženost, tekmovalnost. Takrat nekateri odidejo, ker izgubijo voljo bodisi zaradi nekonkurenčnega modela, bodisi zaradi slabšega letenja. Pa ne me narobe razumet, da kogar koli kritiziram od teh "starih mačkov". Jaz jih zelo spoštujem, ker sem se takrat, ko smo skupaj tekmovali marsikaj od njih naučil in sem jim danes za to hvaležen :wink:

Žal pa med modelarji obstajajo tudi takšni, ki znajo samo pljuvat po tistih, ki se trudijo, ki hočejo narediti nekaj novega, dobrega, ki se trudijo organizirati tekmo za že tako premrtvo slovensko modelarsko sceno. Takšnih "modelarjev" pa res nebom nikoli razumel :evil:
Goldi

Prejšnja

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov