F5J-7celic

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a kiwi » 03.12.2004, 01:16

Hi!

No pa da vam kot novopeceni lastnik :D Ariane V10 povem nekaj o modelu.
Masa praznega modela je tako kot je napisal Rok. Moja je prazna z vsemi bovdni, pokrovcki, nosilci, vijaki (skratka kompleten model brez elektronike) slabih 710g. Servote ima samo 3 kot je ze Miha pogruntal. Za visino ima podoben sistem kot Mihov Flash. Zraven sem dobil ze tudi krmilne povezave za servote zakrilc in tudi krogelne nastavke za zasraufat v elerone ter lepe pokrovcke za servote eleronov. Spiner pride gor 32mm. Outruner brushles je nemogoce spravit noter, kar pomeni, da je obvezno potrebno uporabit inrunnerja z getribi. Priporocena lata je sicer 13x7, motor pa hacker B40-6l na 10 celic. Predvidevam, da ce uporabis celice 4/5 subC in kake sanyote CP1700 ali celo GP2200 bi jih mogoce slo noter 11 ali celo 12. Samo potem bi ze teza se malo bolj narasla.

Jaz sem naracunal, da bo masa modela komplet opremljenega z vsemi komponentami znasala okrog 1560g ce ne bom uporabil posebej celic za sprejemnik. Seveda pri 10 celicnem pogonu.

Ok toliko naj bo zaenkrat. Prilagam se sicer nekaj slabsih slik (ja ja ker so pac slikane z mobitelom - se nimam digitalca ker upam, da bo bozicek prinesel :D ) O sestavljanju itd bom odprl novo temo, kjer jo bom podrobno predstavil in opisal postopek gradnje ter kasnejse letenje. Vse skupaj pa bomo seveda tudi posneli. To je nekaksen projekt za cez zimo.

Lp Bostjan
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
samo da leti !!!
Uporabniški avatar
kiwi
Naš človek :)

Kraj: Ptuj - okolica

Prejšnja

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov