Dečki..... kategorija Letalstvo -> Splošno postaja iz dneva v dan bolj nepregledna...
...zato sem se odločil, da moje vprašanje postavim tukaj...
Malce sem gledal po internetu in naletel na model Banana 1,5m. Že, ko sem kupoval Sixtyja sem razmišljal na banano, vendar me je neučakanost prepričala, da sem vzel, kar pač SLO trg ponuja. Model Banana (tevelika) je bila zasnovana za F3F tekmovanja, tako da je to res "ta pravi" model za na pobočje, mala Banana pa je samo pomanjšana verzija...
Vedno bolj me mika, da bi kaj takega kupil. Sicer je cena nekje 200€ torej cca 50.000 naših papirčkov, vendar bi si upal trditi, da je model vreden svojega denarja. Bral sem tudi na RC-groups od Mike Younga, ki jo je kupil in jo pridlo leti. Njegovo osebno mnenje je pozitivno, ker me je tudi malce noter potegnilo, saj sva par mesecov nazaj debatirala po MSNu in se mi zdi ded kar super in ima stvari pri sebi lepo porihtane.
Zdaj me pa zanima, kako mi slovenci razmišljamo, če potegnemo črto in naredimo neko povprečje. Ali jo sploh kdo v SLO ima in morda, ALI JO KDO PRODAJA!?
Vse komentarje in glasna razmišljanja bodo dobrodošla!
Link:
http://www.thommys.com/modelle/Banana/banana.html