Bom še jaz pristavil svoj lonček.
Kodeki:
Uporabljam programček, ki ga najdete na
http://www.codecpack.com/allin1.php
Do sedaj me še ni razočaral, saj avtomatsko zinštalira najnovejše najbolj znane kodeke. Do sedaj še nisem naletel na film, ki ga ne bi mogel odpreti.
LS-8:
Kupil sem ga takoj, ko je bil na voljo v SLO štacunah in z njim letel debela 3 leta, ne da bi vmes imel še kak drug avion. Non-stop, vsak teden vsaj 1x če je vreme omogočalo, vse mogoče padine (z marsikaterim od vas smo se tam verjetno tudi srečali) in aerovlek. Ure in ure letenja na 1001 način. Sedaj pa že nekaj let miruje na polici. Za spomin.
Je dober aparat zaradi dobrega izgleda in razmerja price/performance. Zelo dober zvok pri večjih brzinah. V zraku NI zlomljiv, tudi če ni dodatno ojačan. Preverjeno s + in -g akrobacijami. En tak A-test sem naredil tudi na mitingu v Lescah ene 4 leta nazaj, ko sem ga takoj po šlepu iz stratosfere v navpični liniji zapodil v višino marjetic. Ostal živ.
Za kako scale letenje ni primeren, ker ga stalno (no, pač stvar okusa) premetava po vzdolžni osi, razen če je brezveterje. Pri majhnih brzinah je pasji, saj ne da vedeti, da bo padel v kovit, dokler se dejansko ne zvrne. Zato je potrebna pazljivost pri centriranju balončkov. Pri teži nad 2kg je še bolj pasji, pri 2.5kg se mu lastnosti zelo poslabšajo in se ga ne splača kvihtati do te mere. Naredi praktično vse akrobacije, a za LEPE akrobacije ga je potrebno imeti v malem prstu, ker ima svoje finte predvsem zaradi prevelikega vzgona pri večjih hitrostih. V šlepu je z motorno podhranjenim vlečnim avionom težko vodljiv (težje od konkurence), pri močnem šleparju jasno ni težav. Pri pristankih je bila ta žival trpežna bolj kot sem si mislil. Hiba je bila, da je velikokrat pri pristanku odletel tisti M4, oz. ne vem koliko je že bil, nylon vijak za vpetje višinca. Tako da sem jih imel vedno nekaj s seboj. Mogoče je bila v naslednjih verzijah ta težava odpravljena. Pri pristankih se krilca odkloni navzgor kolikor le gre, ampak v tem primeru je zelo malo manevrskega prostora za krmarjenje po nagibu in to takrat ko to najbolj rabiš. No, drugače pri flaperonih tudi biti ne more. Rešitev bi bile zračne zavore, ampak jih ni kam dati pri tej velikosti modela.
Kljub vsemu temu je to zelo dober avion, sicer ga ne bi letel toliko časa, kajne.
Swift večine zgornjih težav ne pozna in mi je zato bolj všeč. Je pa jasno povsem drug tip letala. Na lagerju imam filmček, posnet s fotoaparatom, z enega od letošnjih obiskov Strmice, če koga zanima, ga lahko kam odložim, ampak pojma nimam kam.
LP, Jure