KOLEDAR F5J Tekem za sezono2005

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

OdgovorNapisal/-a sharkpade » 24.11.2004, 22:49

Kere činkec?
Sharkpade
Uporabniški avatar
sharkpade
Naš človek :)

Kraj: Idrija

OdgovorNapisal/-a Chinks » 24.11.2004, 22:50

sharkpade napisal/-a:Kere činkec?

Se boš vidu k ti jih bo mama pokazala :wink:
Ne verjemi vsem kar piše!!!
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

Kraj: Poljane nad Šk. Loko

OdgovorNapisal/-a sharkpade » 24.11.2004, 22:53

Chinks napisal/-a:
sharkpade napisal/-a:Kere činkec?

Se boš vidu k ti jih bo mama pokazala :wink:

Se z mojo mamo se jaz čist dobr razumem. Sam ji gre mal v nos, da jaz hodm sred noči s tekem, ko ji obljubim, da bom prišel že ob devetih.

p.s.:Dej mal hitrej odpisuj na pm(prosim)

A bi medva to debato naprej raje vodila po pm?

lp

miha
Sharkpade
Uporabniški avatar
sharkpade

OdgovorNapisal/-a Robi » 24.11.2004, 22:58

Činkec, mislim, da si ta mau pa še ni zaslužil, da te tako titulira. Zato ti kar pošlji tiste slike mamiki, ali mogoče še bolje ateku. Pa še jaz bom imel korist od tega, da me bo nekaj časa pustil na miru in ne bo moj mujo nenehno zvonil :twisted: :twisted: :twisted:

Robi
Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a sharkpade » 24.11.2004, 23:00

Robi napisal/-a:Činkec, mislim, da si ta mau pa še ni zaslužil, da te tako titulira. Zato ti kar pošlji tiste slike mamiki, ali mogoče še bolje ateku. Pa še jaz bom imel korist od tega, da me bo nekaj časa pustil na miru in ne bo moj mujo nenehno zvonil :twisted: :twisted: :twisted:

Robi

Dej no robi. ASej se sm mal zezamo. Ko te nekdo začne mal zafrkavat ga pa ja morš tud ti nazaj al kako?

lp

miha
Sharkpade
Uporabniški avatar
sharkpade

OdgovorNapisal/-a Chinks » 24.11.2004, 23:20

Roberto vam na uslugo bomo zrihtal :wink:
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

OdgovorNapisal/-a Goldi » 25.11.2004, 07:38

webmar napisal/-a:HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.

:?: :?: :?: Kaj pa je to važno v katerem klubu si :?: :?: :?: Ko sem bil "šmrkavec" sem bil v LC Maribor. Še danes mi je slabo. Hodil na tekme za DP, za povračilo stroškov pa sem dobil prst v rit. Vse sem si plačal čisto sam. Oh kako je bilo fajn, ker sem bil pokavec pa brez denarja. Še štartnino niso vrnili :cry: In to je razvoj in podpiranje modelarstva pri nas. Vsak samo gleda kje te na3,14zdi, ko si novinec.
Taki ti je život v klubu :wink:
Goldi

OdgovorNapisal/-a Chinks » 25.11.2004, 08:47

Goldi napisal/-a:
webmar napisal/-a:HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.

:?: :?: :?: Kaj pa je to važno v katerem klubu si :?: :?: :?: Ko sem bil "šmrkavec" sem bil v LC Maribor. Še danes mi je slabo. Hodil na tekme za DP, za povračilo stroškov pa sem dobil prst v rit. Vse sem si plačal čisto sam. Oh kako je bilo fajn, ker sem bil pokavec pa brez denarja. Še štartnino niso vrnili :cry: In to je razvoj in podpiranje modelarstva pri nas. Vsak samo gleda kje te na3,14zdi, ko si novinec.
Taki ti je život v klubu :wink:

Goldi če ima klub naprimer 250000 jurjov proračuna in deset tekmovalcev ki hodijo na tekme, pa bi vsak rad imel povrnjene stroške, ne bi šlo daleč :!:
Na žalost je tako da ta dejavnost ni privlačna za sponzorje tko da se ne da dobit nobenega denarja, včasih primakne kej občina, mitingi z srečolovi,... Ampak za to izpeljat potrebuješ večje število članov kluba in tudi tem je potrebno primaknit kos pogače!
Pri nas imamo novoletno zabavo, piknik,... tko da so zadovolni vsi. Se pa še vedno najde kdo ki trega ne razume in začne bluzit z povračilom potnih stroškov in štartnin. Klubi danes obstajajo samo še zaradi nekaj zanesenjakov, ki jih peljejo naprej. Če nebi bilo teh, nebi v Sloveniji imeli nobenih tekem in mitingov. Jaz sem član kluba samo zaradi dobrih kolegov in od kluba ne pričakujem nič več kot kakšen piknik, s tem se bo treba sprijaznit.
Drugače se pa je v našem klubu vzgojilo veliko mladičev in nikoli ni nobeden gledal kdaj bo koga 3,14zdu, ampak se je vedno samo pomagalo, marsikdaj tudi na lastne stroške :!:
Chinks
Uporabniški avatar
Chinks

OdgovorNapisal/-a Goldi » 25.11.2004, 09:23

Chinks napisal/-a:Goldi če ima klub naprimer 250000 jurjov proračuna in deset tekmovalcev ki hodijo na tekme, pa bi vsak rad imel povrnjene stroške, ne bi šlo daleč :!: .....

Ja to je problem malih klubov z veliko tekmovalci. V velikih klubih pa je nekako takole kot pri LZS. Modelarji so nekakšno nujno zlo v velikih klubih. Kar se tiče sponzorjev ti dam tudi prav. Sponzorji več ali manj vlagajo v vrhunske športnike in ostalo kjer so zelo "vidni" in se pogosto pojavljajo v medijih. Gre pa za to, da so takrat v "našem" klubu drugi prejemali denar za vsako 3,14zdarijo, trije :!: ki smo pa tekmovali v imenu kluba pa nismo bili vredni, da bi dobili povračilo vsaj za eno tekmo npr. DP..., modelarji smo delali na mitingih, rečeno je bilo, da dobimo tudi mi nekaj od zaslužka, potem pa so si kupili letalo z uvlačljivim podvozjem, neprimerno za šlep, neprimerno za padalce, original samo za preseravanje, letnik 1975 oz. tam nekje. Vidiš to ne razumem.
Zadnjič spremenil Goldi, dne 25.11.2004, 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Goldi

OdgovorNapisal/-a Robi » 25.11.2004, 09:54

Goldi, a to je tvoj novi F5J za naslednjo sezono :wink:

LP, Robi
Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a Goldi » 25.11.2004, 10:04

Gospod Robi sliko sem umaknil, da ne bo motila še koga. Vam, Robi pa se globoko opravičujem za storjeno napako, ki je bila izven konteksta.

Hvala za razumevanje!
Goldi

OdgovorNapisal/-a Robi » 25.11.2004, 10:26

:cry: Goldi, ni bilo mišljeno v tej smeri. Avjonček je bil prav lep, tako da je bila slika prav dobrodošla za umirjanje želodčnih sokov, ki nam trenutno več ali manj vsem skupaj delajo težave zaradi pomanjkanja letenja.

LP, Robi
Uporabniški avatar
Robi
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 25.11.2004, 10:56

HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.

Miran če postaviš tako vprašanje in te nihče ne pozna je teško pričakovat odgovor

Ampak vseeno NIKOLI nisem bil član nobenega modelarskega kluba kajti v vseh ki sem si jih ogledal je šmoren

Vedno govorim v svojem imenu in imenu kroga ljudi s katerimi se veliko modelarsko družim

Ker je omenjeno druženje dobilo interes smo pa v postopku registracije modelarskega društva tako da bom kmalu član Kluba
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Goldi » 25.11.2004, 11:13

Priznam, da me je že malo sram ker pišem izven konteksta iz zgornjega naslova KOLEDAR F5J Tekem za sezono 2005 :oops: . Ali se ne bi raje vrnili nazaj k tej temi. Jaz si delam model, da bi drugo leto lahko tekmoval, ko pa takole malo berem, pa zgleda kot da iščemo dlako v jajcu in kdo bo koga kje prijel za besedo. Menim, da se lahko imamo na tekmah veliko bolj fajn kot pa je videt preko zgornjih tekstov.

Pa brez zamere :?
Goldi

OdgovorNapisal/-a ultralajt » 25.11.2004, 11:29

Menim, da se lahko imamo na tekmah veliko bolj fajn kot pa je videt preko zgornjih tekstov.

Pridi na tekmo F5J, pa bos videl da se imamo res fajn!

Vendar pa mislim da bo drugo leto prislo noter tudi nekaj tipov, ki nas bodo presenetili z modeli in svojim "profesionalnim" pogledom na tekme. Ti ne bodo tako za hec kot smo bili letosnjo sezono mi. Zato je dobro, da smo nekako skupaj spravili pravila, saj bo marsikdo poizkusil zmagati ter vsakogar ki ne bo strogo po pravilih, poizkusil "sklatiti" z uporabo pritozbe... Pravilnik je sedaj zadeve spravil v jasno obliko in ne bo moglo prihajati do razlicnih interpretacij v kocljivih situacijah.

No, kakorkoli, drugo leto nas bo verjetno vec, boji bodo bolj ostri in zagrizeni, prijateljske veselice na koncu tekme pa se bodo zozile na par manjsih enako mislecih skupin. Se vedno, pa jo bodo nekateri takoj po tekmi "popihali domov" :D

Vceraj sem se malo pozabaval s pogonom za moj model 7 celic (pogon po predlogu g. Burkeljca iz BTCja) pa me je skoraj na rit vrglo :shock: , kaka mala zverinica bo moj model :twisted: :twisted: (trenutno samo virtualni model na mojem PCju)

V sezoni 2005 bi rad tekmoval v speed 400, ter v kategoriji 7 celic. Pa potem tudi HLG. Vse ostalo pa pride v drugi plan...

LP Mitja
Uporabniški avatar
ultralajt
Forumski veteran

OdgovorNapisal/-a webmar » 25.11.2004, 15:25

Hi Oprosti to je pa cista laz LP od veterana Letalskega Centra. Vcasih je bil AK Maribir. WEBMAR. WEBRA MARIBOR
Miran
webmar

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Goldi » 25.11.2004, 16:08

webmar napisal/-a:Hi Oprosti to je pa cista laz LP od veterana Letalskega Centra. Vcasih je bil AK Maribir. WEBMAR. WEBRA MARIBOR

...in potem je bilo ustanovljeno Modelarsko društvo Albatros, v katerega je odšel podmladek..... :wink:
Goldi

OdgovorNapisal/-a webmar » 25.11.2004, 16:53

Goldi napisal/-a:
webmar napisal/-a:Hi Oprosti to je pa cista laz LP od veterana Letalskega Centra. Vcasih je bil AK Maribir. WEBMAR. WEBRA MARIBOR

...in potem je bilo ustanovljeno Modelarsko društvo Albatros, v katerega je odšel podmladek..... :wink:
Za to so bili krivi predsedniki sekcije ki so vse obdrzali zase, lasten zep. Ko so pa bili razkrinkani pa so odsli ustanovili novi klub. Raja pa za njimi. LP
Miran
webmar

OdgovorNapisal/-a luigidon » 25.11.2004, 16:58

Miran, prosim da takšne in drugačne zamere rešuje drugje in ne tukaj na forumu. Če pa imaš že kaj za povedat, pa argumentiraj in za božjo voljo nauči se enkrat pisat pravilno slovnično in tako, da bomo kaj razumeli.

lp
matjaz
-------------------------------------------------------
Uspeh je za drzne....
Uporabniški avatar
luigidon
Forumski veteran

Kraj: Domžale - Vir

OdgovorNapisal/-a webmar » 25.11.2004, 19:03

luigidon napisal/-a:Miran, prosim da takšne in drugačne zamere rešuje drugje in ne tukaj na forumu. Če pa imaš že kaj za povedat, pa argumentiraj in za božjo voljo nauči se enkrat pisat pravilno slovnično in tako, da bomo kaj razumeli.

lp
matjaz
Hi Nimam slovenskega racunalnika. Sicer pa imate tudi pri vas v klubih probleme. Vsi bi radi tekmovali ilegalno..Ko pa nekomu stopis na rep ,pa se zacne s slovenscino. Stare finte.HI
Miran
webmar

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov