Moderator: blisk
Chinks napisal/-a:sharkpade napisal/-a:Kere činkec?
Se boš vidu k ti jih bo mama pokazala
Robi napisal/-a:Činkec, mislim, da si ta mau pa še ni zaslužil, da te tako titulira. Zato ti kar pošlji tiste slike mamiki, ali mogoče še bolje ateku. Pa še jaz bom imel korist od tega, da me bo nekaj časa pustil na miru in ne bo moj mujo nenehno zvonil![]()
![]()
![]()
Robi
webmar napisal/-a:HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.
Goldi napisal/-a:webmar napisal/-a:HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.
![]()
![]()
Kaj pa je to važno v katerem klubu si
![]()
![]()
Ko sem bil "šmrkavec" sem bil v LC Maribor. Še danes mi je slabo. Hodil na tekme za DP, za povračilo stroškov pa sem dobil prst v rit. Vse sem si plačal čisto sam. Oh kako je bilo fajn, ker sem bil pokavec pa brez denarja. Še štartnino niso vrnili
In to je razvoj in podpiranje modelarstva pri nas. Vsak samo gleda kje te na3,14zdi, ko si novinec.
Taki ti je život v klubu
Chinks napisal/-a:Goldi če ima klub naprimer 250000 jurjov proračuna in deset tekmovalcev ki hodijo na tekme, pa bi vsak rad imel povrnjene stroške, ne bi šlo daleč.....
HI Milan pri vsej tej debati. pa me resno, ze dolgo zanima katerega kluba si ti CLAN. In v cigavem imenu ti govoris.LP.
Menim, da se lahko imamo na tekmah veliko bolj fajn kot pa je videt preko zgornjih tekstov.
Za to so bili krivi predsedniki sekcije ki so vse obdrzali zase, lasten zep. Ko so pa bili razkrinkani pa so odsli ustanovili novi klub. Raja pa za njimi. LPGoldi napisal/-a:webmar napisal/-a:Hi Oprosti to je pa cista laz LP od veterana Letalskega Centra. Vcasih je bil AK Maribir. WEBMAR. WEBRA MARIBOR
...in potem je bilo ustanovljeno Modelarsko društvo Albatros, v katerega je odšel podmladek.....
Hi Nimam slovenskega racunalnika. Sicer pa imate tudi pri vas v klubih probleme. Vsi bi radi tekmovali ilegalno..Ko pa nekomu stopis na rep ,pa se zacne s slovenscino. Stare finte.HIluigidon napisal/-a:Miran, prosim da takšne in drugačne zamere rešuje drugje in ne tukaj na forumu. Če pa imaš že kaj za povedat, pa argumentiraj in za božjo voljo nauči se enkrat pisat pravilno slovnično in tako, da bomo kaj razumeli.
lp
matjaz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov