Moderator: blisk
fullspeed napisal/-a:Kaj pa dobavitelj kril??
LP
Sebastjan
-=ZeroCOOL=- napisal/-a:Vprašanje, ki ga je postavil MC GAYVER je dobro.... Tudi sam zadnje čase opažam, da stvari kopujem že narejene, in naredim le še zaklučna dela. Par dni nazaj sem se z prijateljem pogovarjal, in sva prišla do nekega slepa da gre za to, da se še nisem naletel....rad bi letel in delal, čeprav sem začel z modelarstvom, ker mi je všeč izdelava modela.
Torej...fullspeed......te razumem..... naletet se je treba, ne pa met model in ga žulit po delavnici tako dolgo, da že začnejo spoji popuščat. Če bi vsi bili takega mnenja in da tudi odestvovali sem prepričan, da bi bilo več modelarskih društv, več razvitih panog, in predvsem kar je pomembno...panoge bi bile zapolnjene!
Brez zamere, da sem to temo vrinil semle noter...pod F5J..... ampak videl sem priložnost.
Jan
kaj boš pa ti pol delu
kje je tle modelarstvo
Šminka je itak zmeraj in - in tu bo morje govora in tone praznih besed o "pravih" in "nepravih" profilih, proporcih, modelih in še o čem
in spet bomo šli v delavnice "izumit" še boljši model
A ni to fajn !?
.Obeti
V soboto in nedeljo bo povečini oblačno, ponekod se bodo občasno še pojavljale rahle padavine
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov