Moderator: blisk
Miha2M napisal/-a:Po približno letu in pol je moj LS spet doma. Hvala vsm, ki ste mi pomagali,da sem prišel do že "odpisanega" modela.
Ja, ker se staremu pijanemu jagru ful da to delat. Ker bo res imal ful od tega! verjetno bo se tip z merklo pripelal, vzel polomljen model in dal jagru 200.000 SIT za to, ker ga je našel
alien napisal/-a:Ni lepsega kot happy end! Ampak tole z nalepko z imenom in telefonsko pa sploh ni slaba ideja!
Za svoja dejanja moramo tudi odgovarjat če smo saj malce pošteni....no_name napisal/-a:alien napisal/-a:Ni lepsega kot happy end! Ampak tole z nalepko z imenom in telefonsko pa sploh ni slaba ideja!
Ja če prileti v kak avto pa naredi za kak 1000000 škode mislim da ni najbolje imeti zraven svojih podatkov![]()
no_name napisal/-a:alien napisal/-a:Ni lepsega kot happy end! Ampak tole z nalepko z imenom in telefonsko pa sploh ni slaba ideja!
Ja če prileti v kak avto pa naredi za kak 1000000 škode mislim da ni najbolje imeti zraven svojih podatkov![]()
Miha2M napisal/-a:....Ko sem prebral Mc Gajver-jev post o najdenem modelu na Strmici enostavno nisem vrjel, da bi imel kaj kaj veze z mojim modelom vse do takrat, ko sem ga držal v rokah in skraj nisem mogel vrjeti svojim očem.......
ultralajt napisal/-a:Saj bom izpadel kot en seronja, ampak, poglej na prvo stran in bos nasel SLIKE.....
Po forumu brska: Bing [Bot] in 4 gostov