Moderator: blisk
Chinks: "prov smešno je za kakšne cene eni prodajajo malo rabljena ali nova letala pa jih še noben noče".
Chinks: "Če ne ceniš svojega dela ne boš cenil tudi dela nekoga drugega".
NightBird napisal/-a:Chinks: "prov smešno je za kakšne cene eni prodajajo malo rabljena ali nova letala pa jih še noben noče".
Smešno gor ali dol, toda takšna so pravila trga.
Lahko se odločiš ali imaš šaro doma, ki bo prej ali slej končala v smeteh ali poizkušaš vsaj nekaj iztžiti po sistemu "bolje išta nego ništa".Chinks: "Če ne ceniš svojega dela ne boš cenil tudi dela nekoga drugega".
Mislim, da trgovina v zgodovini človeštva ni nikoli bazirala na tej osnovi.
mihah napisal/-a:belovic napisal/-a:
1. Shottky dioda
2. Poglej koliko motor iskri pri statiki - če je še potrebno utekanje in/ali timing
3. Loči sprejemniške in tanke kable čim dlje od močnostnih
4. Spelji anteno tako, da jo visi nekaj dol z modela (1/3 do 1/2 celotne dolžine)
5. Dodaj na krmilnik na FETe alu ploščico
6. Dodaj nekaj kapljic v motor
7. Skrajšaj močnostne kable na minimum! Prioriteto imajo kabli na akumulatorski strani!
Robi napisal/-a:mihah napisal/-a:Opa, vidim Robi, da greš že malo na dizajn
Lepo krilo s karbončkom.
Karbonček ni v dizajnerske namene. Drugo sezono sem si zaželel tudi eno zmago na fpj tekmi, ki mi jo je do zdaj vedno preprečil krilolom![]()
LP, Robi
Chinks: "Brez komentarja".
belovic napisal/-a:no, se nekaj mi gre malo na zivce... v modelu imam krmilnik Schulze Slim 20be in dogaja se mi da po 40-50 sekundah izklopi motor, tako da moram nenehno pazit ce bo model zapumpal ali bo zdrzal teh 60 sek. v enem šusu.., kar pa na tej visini ni glih enostavno opazit in korigirat... skoda pa je izgubiti se teh nekaj metrov (na poti do vesolja) , ki so tudi vcasih dobrodosli...
sprejemnik je tudi Schulze, pa me zanima ali je imel kdo podobne tezave ter kako jih odpravit... z mojim skromnim elektro-znanjem predvidevam, da sta mozni dve napaki in sicer ali regler izklaplja zaradi preobremenitve ali zaradi motenj... skratka mozni vzroki in resitev???
hvala in lp,ivica
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov