Robi napisal/-a:Moja današnja f5j izkušnja:
S kolegom sva šla preizkusit njegov novi f5j model (narejen v moji delvnici). Prvi start sem naredil jaz in mu po melenkostnem trimanju predal komande v njegove roke.
Potem sem ...
... zopet prevzel komade in pristal, ker se je kolegu mudilo domov.
Nato sem poletel z mojim modelom. Po kakšnih 45 minut jadranja mi je model na višini kakšnih 15 do 20 m padel v desni kovit in ga nadaljeval do tal. Ker so bila okrog njega že drevesa, si nisem upal ponoviti vaje iz prejšnjega dela nadaljevanke. Model je obstal na zemlji, naslonjen na krilo, repi pa so bili v pokončnem položaju, približno tako, kot če bi se model pravokotno zapičil v zemljo. Krilo je bilo že od daleč videti celo, zato sem se pomiril z dejstvom, da bo pač treba naredit nov trup. Ko sem prišel do modela pa sem presenečen ugotovil, da se je samo snel gobec trupa z motorjem, vse je pa ostalo popolnoma celo. Lahko rečem, da so bili tokrat bogovi z mano

Seveda je bila smer zopet do konca odklonjena v desno in ko sem nazaj priključil baterijo se je lepo vrnila v nevtralni položaj in normalno delal naprej. Grrrrrrrrrrrrr
LP, Robi