Tine, kiksnil si za kakih dobrih 100 m!
No pa nadaljujmo naš zastonjski grande-tour polet nad Mengšem v našem 600 gramskem letalcu! Kaj se to fajn sliši, a?
Poglejmo na V!
1. Slika je nekoliko nagnjena. Sestra me je že klicala po mobilcu, da je kosilo na mizi, jaz pa z modelom še vedno kar precej nad 100 m!
Zato sem pred zajemom slike zategnil višino, da se je model upočasnil. Tale Y kabel bo res zlata vreden, ko ga bom imel!
Na skrajni desni je delček nove zgradbe v kompleksu LEK-a. Gledamo pa Preserje v Ozadju pa Radomlje. Če se bo mogoče kdo potrudil, bo videl tudi prostor (bivšega?) letališča društva Modra Ptica! Nisem siguren, ampak dejte povedat, se vidi al ne vidi. Bom kasneje označil kje si predstavljam da je...
2. Evo spet en pogled na S del. Tokrat se pa res vidi kar dokaj znani Renault center Avtocar Mengeš! Točno nasproti pa je domača ulica ... vidi se tudi, kje je moja modelarska soba. hehe...
3. No mudi se nam na kosilo (bolj že večerja...). Poglejmo zopet na Z, majčkeno bolj proti J. No in pogled zajame drevesnico in pa Koseški in Buikovški hrib ter na levi del Magarovnika. Najvišji Koseški ima celih 467 m!

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...