Izkušnje z letenjem na "tujih" travnikih?

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

Izkušnje z letenjem na "tujih" travnikih?

OdgovorNapisal/-a alien » 29.07.2004, 22:50

Zdravo vsi letalci!

Ker sem prepričan, da nimate vsi svojh travnikov, pa tudi neda sem vam vsem voziti po XX kilometrov iz mest (sam sem iz MB) me zanima kakše so kaj vaše izkušnje z letenjem na pač nekih travnikih (kdo ve kdo je lastnik).

Se nama je z kolegom že zgodilo da je prišel nek ne preveč prijazen lastnik in nama težil kaj tu delama etc...Pa sma razlozila, da ni problema in da se boma spokala...mu je potem bilo malo žal ampak sma rajši šla...

Drugače letima navadno nekje v Miklavžu na enem travniku, kjer gre skozi še kar uporabljena makadamska cesta pa zaenkrat še doben ni težil samo je "malo" daleč (10km).

Torej kaksne so vase izkusnje?
Uporabniški avatar
alien
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a denar » 30.07.2004, 10:26

najbolje je da si kupis svoj travnik tako kot sem to storiu jas ce si doma seveda nekje na dezeli in ne v mestu in seveda ce imas denar tako kot sem ga meu jas da sem lahko kupo od enga kmeta in ni nobenih problemov vec z neko voznjo nekam dalec stran tudi jas sem se mogo prej vozit 20 in vec kilimoetrov dalec sedaj pa vsi hodijo k meni letet na travnik
SO MI REKLI VSI DA JE FG ZAKON PA ŠE RES JE

MOJ NIK JE DENAR ZATO KER JE SVETA VLADAR

1:6 FG MARDER & 1:5 FG COMPETITION EVO 2
Uporabniški avatar
denar
----------------------------
----------------------------

Kraj: Selnica ob Dravi

OdgovorNapisal/-a jadralc » 30.07.2004, 13:27

Ja zanimiva tema, tudi sam sem imel bližnje srečanje z lastnikom travnika, ki je po domače kar popi... ker me je že večkrat podil s travnika. Zanimiv pa je to da sploh nisem spušču jadralca na njegovem travniku, res pa je da je bil njegov travnik cca 300m od tega kjer sem jaz spušal. Ja no ta "kmet" je bil kar napadalno razpoložen, tako da je hotel kar s svojim traktorjem čez mojega jadralca zapeljat.

Tako da ni potrebno da naletite ravno na lastnika.
Uporabniški avatar
jadralc
Član

Kraj: Radomlje

OdgovorNapisal/-a alien » 30.07.2004, 14:37

No saj razumem da gnjavi ce te je ze veckrat podil...Samo ce te pac prvic opozori pa nerabi ravno z traktorom grozit :)
Uporabniški avatar
alien
Naš človek :)

Kraj: Maribor

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov