MC12 - odpiranje

Vse o modelih letal : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: blisk

MC12 - odpiranje

OdgovorNapisal/-a » 07.11.2004, 20:21

Lastniki naprav MC12 in ostali, ki mogoče veste kako se tej stvari streže pozor!!!

Imam omenjeno napravo, želim pa priti do tistih štirih stikal (funkcijske tipke).

Ne razumem pa kako pridem do tam.... najprej dam stran baterijo in odvijem tri srebrne vijake, ki držijo rumeno ploščico in nato pet črnih vijakov, ki držijo glavno vezje (zeleno ploščico). Odstranim še kvarc. Tukaj nekje pa ne vem naprej. Na silo nočem, pa ne vem, kje se mora kaj premaknit, da prideš do stikal.

Hvala za odgovore.

LP, Tine
Uporabniški avatar
Naš človek :)

Kraj: Bloke

OdgovorNapisal/-a grega » 07.11.2004, 20:36

O kakšnih funkcijskih tipkah je govora?
Lp, Grega
Uporabniški avatar
grega

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a grega » 07.11.2004, 20:39

Aaa.. zdaj se mi je posvetlo. Vem kaj misliš.

Zakaj pa ne pokličeš v "kakšno" trgovino? Tam mislim da imajo servis Graupnerjevih stvari. Pa kolikor vem si tam tudi delal ...
Lp, Grega
Uporabniški avatar
grega

Kraj: Ptuj - okolica

OdgovorNapisal/-a » 25.12.2004, 14:15

Se mi je eno uro kasneje posvetilo kako bom to odprl.

No, skratka, potem ko odviješ pet navadnih vijakov (črne barve) prideš do treh vijakov zlate barve, ki zgledajo zgolj kot nosilici za vijake - no, te odvijemo, pa je!!! Ko pa sem prišel do stikal sem ugotovil, da nočem tvegati naprave, da bi menjal stikala sam, torej sem poslal enostavno napravo na servis...

@grega; Veliko bolje je če včasih sam kakšno stvar poskušaš rešit, kajti ni lepo morit nekomu, ki ima dela čez glavo + tudi taka stvar je stvar servisa ne trgovine. Pa tudi to ni moja pristojnost, da odpiram napravo, kajti, če bi bila naprava še v garanciji potem garancija ne bi veljala.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Uporabniški avatar

OdgovorNapisal/-a miskolin » 25.12.2004, 15:36

Omenjena stikalca (ce je govora o tipkah za skakat po menijih)sem zamenjal kar sam...jih je pa treba najprej odlotat nadomestit z novimi in potem nazaj zalotat. Potrebujes pa zadevo da odsesava cin ali pa uporabis zraven bakreno mrezico da ga popije.
Nova stikalca sem pa kupil v Kranju v eni izmed trgovin z elektro elementi .
Lp
miskolin

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a » 25.12.2004, 19:20

miskolin napisal/-a:Omenjena stikalca (ce je govora o tipkah za skakat po menijih)sem zamenjal kar sam...jih je pa treba najprej odlotat nadomestit z novimi in potem nazaj zalotat. Potrebujes pa zadevo da odsesava cin ali pa uporabis zraven bakreno mrezico da ga popije.
Nova stikalca sem pa kupil v Kranju v eni izmed trgovin z elektro elementi .
Lp

Pametno. Če imaš orodje (predvsem pa znanje) je to cenejša, predvsem pa hitrejša rešitev...

LP, Tine
Uporabniški avatar

Vrni se na Splošno..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov