Sprejemniki in voda

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Sprejemniki in voda

OdgovorNapisal/-a VW » 08.07.2004, 11:14

Tolje je najbolj neugodna situacija, ki se nam lahko primeri (meni se je), pa me zanima če kateri ve, kaj je najbolj verjeten vzrok odpovedi sprejemnika po tunkanju v vodi, kajti sprejemnik mi po sušenju ne dela, pa ne vem, ali se ga splača sploh dat kam popravljat, ali je napaka trivialna... Kolikor jaz vem se navadnih dvokanalnih sprejemnikov ne da posebej kupit...Ali pač?

Hvala za odgovore!

LP, Klemen
V detajlih je hudič!
VW
Novinec

Kraj: Sodražica

OdgovorNapisal/-a MaNe » 08.07.2004, 11:17

V schveighoferju imajo sanvin 2 kanalni sprejemnik, pa še akmosov je.
LP
Nejc
Uporabniški avatar
MaNe
----------------------------
----------------------------

Kraj: Slivnica pri Mariboru

Re: Sprejemniki in voda

OdgovorNapisal/-a webmar » 08.07.2004, 22:58

VW napisal/-a:Tolje je najbolj neugodna situacija, ki se nam lahko primeri (meni se je), pa me zanima če kateri ve, kaj je najbolj verjeten vzrok odpovedi sprejemnika po tunkanju v vodi, kajti sprejemnik mi po sušenju ne dela, pa ne vem, ali se ga splača sploh dat kam popravljat, ali je napaka trivialna... Kolikor jaz vem se navadnih dvokanalnih sprejemnikov ne da posebej kupit...Ali pač?

Hvala za odgovore!

LP, Klemen
Zdravo. Jas imam sprejemnike.Poklicite me na 041 731 559.HI.
Miran
webmar
Naš človek :)

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a MC GAYVER » 09.07.2004, 11:31

Kolikor jaz vem se navadnih dvokanalnih sprejemnikov ne da posebej kupit...Ali pač?

Navadni dvokanalni sprejemniki se dajo kupit , je pa nesmoteren nakup ker košta sprejemnik skoraj toliko kot komplet komanda z dvema servotoma in je veliko pametnejši nakup :shock:
Uporabniški avatar
MC GAYVER
Stara sablja

Kraj: Ljubljana

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov