Admin nam je zaklenil Temo "Transponderji ...", zato vas pozivam, da brez žalivk povemo, kaj si mislimo oz. kar je potrebno postorit naslednjo leto.
Bom kr jaz podal kratko oceno DP 2004, v katerem sem kot začetnik v modelarstvu vozil kategorijo 1:10 TC 200mm.
Vsekakor je potrebno organizatorje pohvalit in upat, da imajo za 2005 kakšnega asa v rokavu.
Naštel bom edino stvari, ki bi jih spremenil, ker dobre itaq morajo bit.
1. Dirka v LJ na KTL-u v kar precejšnem mrazu in vetru.
- tiste late so bile totalno sranje, predvsem za avte.... kar pa me manj moti, kot dejstvo da je organizator vložil v samo pripravo 2 ure dela

- predlagam v primeru dirke z latami naj bodo po celi dolžini primerne višine in trdote, blal bla -- vsaj tako kot v NM na 4 dirki za DP
- vem da tezko izvedljivo vendar sem pogrešal Kemični WC, kompresor in elektriko, če že vode ni.
- skratka Nebec je tu pogrno totalno, ( za 3 K SIT smo dobili 15 lat + merilni sistem, povrhu pa še brez malice ).
2. Dirka v Tolminu - organizirali MD NG.
Kolk se spomnim, cel dan slabo vreme, za finala pa še dež, povodenj itd.
- nič kaj posebaj slabega ni bilo, mislim da je takrat edino WC manjkal, pa sodnik se je vsake tolko zgubil

- na mojem prvem pokalu v DP in trenutno edinem pa še zdaj piše DP RV AVTODELI, Jernej ti bi mi pa lahko šenkal ene dežne gume za ta napis

3. Dirka v Tolminu - MK Tolmin
lepo vreme, prvič tudi elektro klasa
vedno bolša organizacija za 8,5 bi rekel.
4. v NM - organiziral MD NM
dež v kvali. finala v soncu. Glede na tip proge odlična z lesenimi trami po celi dolžini na koncu pa še upognjen gumi trak.
- manjkal pa WC, elektrika, kompresor
5. v MB bye MSM Maribor, spet lepo vreme in edina katere nisem vozil.
glede na progo spet odlično zaščitena, letos še posebaj hitra in zgledno organizirana.
bilo pa je nekaj začetnih krčev z merilnim sistemom, kar pa je kasneje kar steklo. Vsekakor domačo dirko moram hvalit

6. Dirka v Tolminu - organiziral MD Minerva Hobby
skratka vse super razen, tiste zmede ko smo vsakič lepili druge startne številke in najema transponderjev.
Na vseh dirkah pa sem pogrešal rezultate objavljene v celoti, kot je to bil primer na zadnji dirki v Tolminu.
Menim da je na vsaki dirki potrebno zagarantirat malico, elektriko, vodo, kompresor, WC in sodnika na odru.
Premislit je potrebno kako privabit publiko, saj le iz nje bomo dobili nove člane.
Zahvalil bi se še Danilotu posebaj, saj smo lahko ob Sob. pred tekmo brezplačno trenirali in postavili šotore oz. kr spali pod tribuno na betonu.
Vsekakor pa ne smem pozabit svojih klubskih kolegov in drugih, s katerimi sem potoval, si delil posteljo, jedel za isto mizo, .............
Upajmo, da se bomo drugo leto imel vsaj tako dobro..
LP, Vladimir Knehtl