takrat sem bil še prezidente........
PAŽNJA!!!! zadeva je zaenkrat še neuradna! Lahko pa se vseeno kaj pogovorimo, če želite! Možno je še, da so notri napakae in nejasnosti, ki jih bomo rešili na klubski ravni, zato me ne držat za besedo!!!!
Moj spremni dopis:
Pozdravljeni!
V prilogi se nahaja zapisnik zadnjega sestanka avtomodelarskih društev za sezono 2003 navezujoč se tudi na sezono 2004.
Prosim da zadevo pregledate, in če se strinjate da mi jo potrdite, tako da sklepe vnesem v pravilnik!
Lep pozdrav!
Gregor Koritnik
tel.: (041) 395-352
elo@elo.si
copy/paste:
Zapisnik sestanka avtomodelarskih društev z dne 6.11.2003
Sestanek se je odvijal v: Pivnica Trnovski Zvon, eiprova ulica, Ljubljana
Prisotni: Marko Sajovic (DML), Gregor Koritnik (MD MINERVA), Danilo Mlekuž (MK TOLMIN), Tomaž Čuček&Dejan Popič (MSM), Jože Murn (SPORTKLUB NM), Janez Nebec (MD NEBEC), Jernej Vuga&Sašo Kogovšek (MDNG)
SKLEPI IN REŠITVE
• potrdijo se skupni rezultati sezone 2003, ugotovi se, da manjkajo rezultati zadnje off-road tekme, ki pa ne spremenijo končnega vrstnega reda prvih treh
• prehodi F1 in F2: vsi, ki so letos vozili F1 ostanejo v F1. Iz F2 se v F1 prestavi po vrsti od najboljšega nazaj toliko tekmovalcev, da se F1 zapolni do končnega števila 16 tekmovalcev. Vsi novinci 1:8Rally avtomatično vozijo v F2 kategoriji!
• poleg nitro kategorij se v tekmovalni dan vključi tudi elektro kategorija (zgolj ena, združena kategorija), vozi se 6x5minut (3xkvalif. +3xfinale)
• minimalno število tekmovalcev ob prijavi in na prireditvi je 5 (pet), sicer kategorija ni veljavna iz se tekma ne izpelje
• zadnji rok za prijavo na tekmo je dan pred tekmo do 12:00 (opoldne)
• koledar prireditev se določi takoj ko bo to možno, predvidoma v 1.mesecu leta 2004
• tehnični del pravilnika se dopolni s poglavjem o priključitvi osebnega transponderja
• tehnični delegat je častna funkcija na tekmi in bo zato brezplačna, kar pomeni da bo tehnično delegiranje brezplačno
• finančni obračun za sezono 2003 bo dostavljen naknadno
• sprejme se uvedba nove off-road kategorije in sicer 1:6 Off-Road; tekma 1:8off-road in 1:6off-road se izvaja na isti tekmovalni dan!
• oblikovanje licenc ter ostalega grafičnega materiala namenjenega razpoznavnosti in delovanju avtomodelarjev prevzamejo avtomodelarska društva na svoje stroške
V Ljubljani, 6.11.2003
Zapisal:
Gregor Koritnik