Težava pri nastavitvi motorja

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Težava pri nastavitvi motorja

OdgovorNapisal/-a Packač » 20.03.2004, 18:46

Neki časa nazaj mislm da leta 2001 so fantje dobil motorje novarossi [TYPE: eco pista 2001]. Neki je blo narobe s serijo al kaj, sicer so ostalim kokr sm vidu delal men ne.

Zdej me je spet prjel da bi mal furu pa sm ponovno probu ta motor. Spet isto. V čem je problem:

Če je bencin ful odprt motor dela normalno (razn obratov ne dobi ne, ker ga zaliva => dddd). Kokr ga pa zaprem kokr bi pač mogl bit pa navijem gas in mi drži obrate še neki časa (jih ne spusti in motor se veselo vrti). Probu sm vse možne nastavitve ampak isto (tud z iglo sm se igrov). Tud uplinjač sm zamenu pa sm dav enga od kolega gor k je mev isti motor pa je bla zadeva ista. Motor sm takrat tud vrnu pa so ga poslal nazaj pa probal pa rekl da je z motorjem vse v redu. Pa isto je blo. Med drugim so mi tud nekateri drugi (ki se bolj ukvarjajo z avtomodelarstvom pa to) pomagal pr nastavitvi pa jim ni ratal.

Zdej nevem al je kej s kanali not narobe al pa karkol al je še kej kar bi lahko probu.

lp
Uporabniški avatar
Packač

Kraj: Trebnje

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost