Na Hrvatskom forumu sen našao dobar nasvjet od našega takmičara kako da se proga pripremi. Tako je dobar, da sam napravio kopi - krema:
Zdravo, kad sam danas otvorio avto, jer me do jučer nije bilo kod kuče, sam doznao jednu novu stvar.
1. kad se vozi po kiši, nemojte čekat više od nekoliko dana da otvorite avto i namažete djelove. Kod mene je malo falilo, možda još 3-5 dana pa bi sve zarđalo.
Kad smo več kod nasveta.
Kad šečerate prugu, to radite u razmeru 1:10. To znači 10 litara vode i 1kg šečera. To vam je najbolja kombinacija za to.
Dragi drugovi iz Osijeka. U mojom avtu je bilo pola kile šečera. Bojim se da mi je avto dobio šečernu bolest. Sad ču mu morati na svaki utrki dati malo inzulina.
Stvarno. Mislim da nisam jedini, kojemu se je sve lepilo, kad je došao kuči. Osim toga, šečeranje je namenjeno da se na šečer zaleti sasvim mali prah a ne kamenčiči, jer se ti ne mogu. Zato se treba stagu najprije dobro očistiti pa tek onda se šečeri. I ako se šečeri puno, onda dođe do toga, da se šečer prime uz šečer i nastaje grulice od šečera koji su isto loše za sve, tako za dobar oprijem kako i za lagere. Dobro da sam imao avto za kišu, gdje imam zatvorene lagere, jer bi na onome koji ima otvorene lagere svi lageri bili puni šečera i bojim se da bi ih mnogo stradalo.
Toliko. Oprezno sa šečerom.
Pozdrav od pekare DEJAN.
ASSOCIATED TC3 FOREVER