Napisal/-a GODFATHER » 27.06.2005, 22:13
Žal je 39 eur res best buy ponudba, saj za to ceno lahko dobiš samo še Peak Jaguar (23 eur), kateri nam je hitro zgorel, še posebej pri tvojem avtu,kjer hlajenje bi bistvenega pomena.
Fora je v tem, da je ta motor 17T reedy za 39 eur, tako dober motor, da enostavno več noben motor ne moremo priporočati! S tem motorjem sem zmagal na dirki tipa OPEN na zadnji Hrvaški dirki, kjer je drugi Dražen Merkaš vozil z PEAK David Spashett motorjem z V ščetkami in ceno 99 eur!
Sem pa prepričan, da tvoj regler ne bo izdržal tega motorja, saj je mala zverina!
Če pa si rekel, da si želel kupiti speedy pro potem pa imaš sigurno denar tudi za robitronic regler, ki je po kvaliteti, nastavitvah in hlajenju precej boljši!
Tvoje prestavno razmerje pa je res tema, saj če se ne motim, je Mai2sky kupil eno zadevo, ki je kao nadgranja zobniških razmerij in si le ti zobniki se lomili, in če se ne motim, mu je Roman svetoval za še en zobnik manj ker drugače se bi lomili. Skratka nekaj takega!
Žal je avto s to hitrostjo žal dosegel maksimum. Tudi mislim, da bi ob močnejšem motorju vse skupaj razpadlo!
Tako, kot sem rekel, pa ti dam na voljo vse preizkusit. Le oglasi se v Mariboru!
Lep dan