Potrebujem pomoč !

Vse o avtomobilskem modelarstvu : nastavitve, barvanje, izkušnje, izboljšave, pomoč ...

Moderator: FASTLANE

Potrebujem pomoč !

OdgovorNapisal/-a somar » 23.08.2005, 22:50

Zdravo !

Če me kdo kaj vpraša :shock: nimam blage veze. Moja težava je sledeča. Od znanca sem dobil model na ekspanjziski motor bolj gledam vanj manj mi je jasno :oops: . Priznam ne zgleda najbolje ampak bi potreboval mnenje strokovnjaka če se zadevo da uredit in spravit v pogon. Model sicer nima RC naprave ampak sem pripravljen tudi vložit vanj pod pogojem, da se to splača. Ravno zato pa potrebujem mnenje nekoga, ki bi mi lahko svetoval.
Z sinom sva zainteresirana zanj ampak nama finance ne dopuščajo za kaj bolj novega. Prosim pomagajte nama uresničit najine sanje !
Že v naprej se vam lepo zahvaljujema !!!
Uporabniški avatar
somar

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a kokolo » 23.08.2005, 23:17

kateri pa so problemi??
avto ne vžge??

LP
Gregor
kokolo

avto

OdgovorNapisal/-a Nightwish » 24.08.2005, 00:04

Pozdravljen
Z veseljem bomo pomagali. najprej povej kater avto imata (model, ime, velikost,...), potem pa še kaj vaju matra!

LP
Uporabniški avatar
Nightwish
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

OdgovorNapisal/-a TomyBoy » 24.08.2005, 00:17

Če ste iz Maribora, je najbolje da se oglasite v četrtek, po 18.00 uri na našem klubu MSM z avtomobilom.
Rade volje vam bomo ali bojo :), ćlani iz prve roke predstavili ta šport in svetovali, kaj je še potrebno kupiti in kako vse skupaj deluje.
Uporabniški avatar
TomyBoy
----------------------------

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a somar » 25.08.2005, 21:40

No sedaj sem dobil več podatkov o modelu in sicer gre za 1:8 C, ampak je skoraj veteran ampak še kar v dobrem stanju. Zato ker sva prava začetnika bo tole odlično za učit in v treske vrečt.
V prvi vrsti se je treba najprej naučit in kupit nekaj novejšega, da lahko pariram vašim modelom. Sicer pa je treba nekje začet !!!
Še enkrat se vam zahvaljujem za takojšni odziv !
HVALA !!!
Uporabniški avatar
somar

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 26.08.2005, 09:25

Pridi vseeno na klub v četrtek in ti bomo z veseljem pomagali.Tak so meni ko sem začel!!
Jetforce

Vrni se na Splošno.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov