Zadnjič sem nekako po naključju našel vaš forum in sem bil sprva zelo navdušen ko sem ugotovil da sploh obstaja zorganizirana slovenska modelarska skupnost, nato sem pa ugotovil da imate tudi zelo lep forum. Pohvalno, kar tako naprej

Mogoče sem tule malce outsider, saj vsekakor nisem modelar, res pa je da sem že od rane mladosti večkrat poskušal z modelarstvom, a nikoli niso na kup padli volja, denar in veselje

Sem se pa spomnil da še nekje leži uporaben RC avtomobilček in sem ga seveda tudi preizkusil. Dela zelo dobro saj ni bil nikoli kaj veliko uporabljan in kanček modelarske (in modifikatorske) žilice mi ne da miru, da se ne bi vsaj pozanimal ako je možno to malo zverco izboljšati

Model avtomobilčka je električen in sicer Graupnerjev Cyclone 1:10. Sprašujem pa vas, če je možno v to malo zverinco vgradit takoimenovan brezkrtačni motorček. Videl sem par filmčkov modelčkov s tem BK motorjem in če mi uspe doseči tretjino takšnih pospeškov in hitrosti bom več kot zadovoljen. Če je možna ta predelava, koliko to kaj stane?
Trenutno ima avtomobilček akumulator na katerem piše 7.2V 1.7Ah, sprejemnik je robbe futaba FP-R112JE AM27, dvokonalski. Akumulator napaja tako elektromotorček kot servote in sprejemnik.
Prilagam še par ne ravno profesionalnih fotk